2777
2789
عنوان

تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست
من از وقتی خانواده فهمیدن من باهاش هستم هر ثانیه سر کوفتم می کنم بهش میگم بیا بریم سر خونه زندگیمون ...

مگه خل شدی بری سر خونه زندگیت بعد طلاق بگیری اسم مطلقه بمونه روت الان جدا شو هرکی پرسید بگو تفاهم نداشتیم، بکارت و سقط هم برو دکتر زنان برات درستش میکنه اگر مشکلت اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابگاه که بودم یکی عین شما بود پسره اینقدر قربون صدقش رفت حتی می برد لوستر خونه مشترک و غیره رو انت ...

به جایی اینکه من اونها تهدید کنم اونها دارن تهدیدم می کنه میریم شکایت می کنیم بچمون انداختی 😔

دوستم میگه میری به خانوادت میگی یا خودم بگم  میگه نباید بزاری اینجوری این آقا رد بشه

هزار تا دروغ میشه گفت این نامزدتو گناه کار از آب در آورد اما اول بازم باهاش حرف بزن ادم نشد برو به خانوادت بگو ..از طریق یه ریش سفیدی چیزی ..که بعدا خانوادت بلا سرت نیارن..مثلا بگو به زور بهم تجاوز کرد حامله شدم بعد زد بچه تو شکمم مرد و با حرف مادر شوهرم رفتم سقط کردم ...یا برو با وکیل مشورت کن مستقیم برو خودت شکایت کن  بالا ۱۸سال سنته 😐میتونی انجام بدی نترس وقتی همینجوری راحت تو رو میزاره کنار و بی ابروت میکنه تو هم راحت جهنم کن زندگیشو خدا هم حمایت میکنه نترس 😐💔

خواهرم میگه نباید کوتاه بیایی حقت ببرن زیر پا

منن که نظرم جدایی اما بعد به گردو خاک حسابی تو کل فامیلشون جار بزن که مجبورت کرده بچه حلال زاده از شوهر شرعی و قانونیت رو سقط کنی بعد کات کن تموم

نامزد بودیم عقد نکردیم مهریم بزارم اجرا

فکر کردم عقد بودین.پس اشتباه خیلی بزرگی کردی به واسطه چند سال دوستیتون اعتماد کردی بهش  ولی اون خیانت کرد .الان به خانوادت بگو حمایتت کنن لااقل

ایشالله دیروز مادرش زنگ زده بهم صدات بیاد بالا میرم شکایت می کنم بچه پسرم کشتی 

بگو من میرم شکایت میکنم که پسرت بهم تجاوز کرده و بعدم بچمو انداختین 

چرا نمیری شکایت کنی 

نه گلم گفتم که از لج اینکه بچه انداختم رفته یکی دیگه صیغه کرده

چقدر ساده ای تو 

بگو عقدم کن و بعد طلاقم بده 

تکلیف بکارت منومشخص کن 

بگو وگرنه اسناد رو میکنم دولت مجبورت کنه