2777
2789
واقعا؟ من دلم برادخترعموم سوخت🥺

دلت نسوزهدعزیزم.فردا میگه من بچم و این مدرسه یا این کلاس نوشتم شما ویگه ننویسید.موضوع با اسم تموم نمیشه که.الان باید قاطع برخورد کرد

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوش نام باشه

این همه ادم ک هم اسمن مگه جای همو تنگ کردن یا روزی همو برداشتن از رو زمین 

چ حرفیه شما نزار من بزارم

جفتشونم بزارن

بعدشم خواهرتون قبل لیشون باردار بوده مسلمه ک اسم زودتر انتخاب میکنه

اصلا کاری ب لج نداره  ب انتخاب هم احترام بزارن

اگه چیزی اینسری گفتن بگید از کجا معلوم ک شما نشنیدی و تقلید کردی

ب خواهرت بگو کار خودشو بکنه و اسمی ک دوست داره چون  خانواده کودک با اسمش باید حس خوب بگیرن  ن اطرافیان راضی باشن 

اینم بگه منم انتخاب کردم از این خوشم اومده ‌....اسمای قشتگ دیگه هم هست مثلا نلین ...نخریده قرآن که ن ...

ن  اون ب ابجیم اسمای  دیگ پیشنهاد داده میگه بزار ایلین خیلی قشنگه ابجیمم گفته خودت بزار اگ خوشت میاد😂

خواهرم باردار بود 5ماه

زن داداشمم بار دار4ماه

زن داداشمو داشتم چقدر خواهرمو اذیت کردن

هردو پسر بودن سر اسم

خواهرم گفت من میخوام. اسمشو بزارم پارسا 

داذاسم و زنش میگفتن نه پارسا مال ماس گفتیم میزاریم پارسا

خواهرم ناراحت شدرگفت باشه مال شما بعد یه ماه دوباره گفتن اخرش چی اسم پسرتو میزاری  خواهرم گفت امیر حافظ انتخاب کردم 

دوباره همون لحظه نه نه امیر حافظم مال ماس نباید بزاری 

نگو سلیقه اسم گذاشتن ندارن صبر کردن ببینن چی میزاره خواهرم همونو بردارن

خواهرم گریه ش گرفت گفت چقدر ادمو اذیت میکنین  شاید خدا کرد مردم و بچه م به دنیا نیومددخواهرم قهر کرد رفت خونه خودشون مام خیلی ناراحت شدیم بعد یه مدت با ابجیم اشتی کردن لاز پرسیدن کی انتخاب کردی خواهرم دیگه نگفت گفت انتخاب نکردیم یه چیزی میزاریم دیگه

خدا شاهده خواهرم تا به دنیا اومد  اسمی که اتخاب کرده بودن و حتی برا منم نگفت

شناسنامه رو که بریدن گفتنش اراد گذاشتیم

داداش و زن داداشم خواستن از حسادت بترکن که چرا نگفتیش شاید ما خوشمان میومد بزاریم

خیلی چندشن داداشمو زنش

ن  اون ب ابجیم اسمای  دیگ پیشنهاد داده میگه بزار ایلین خیلی قشنگه ابجیمم گفته خودت بزار اگ ...

حق تا ابد

خدا رو شکر من تو بارداریم حوصله حرف زدن با کسی رو نداشتم که بخواد جنگ پیش بیاد😄

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ن  اون ب ابجیم اسمای  دیگ پیشنهاد داده میگه بزار ایلین خیلی قشنگه ابجیمم گفته خودت بزار اگ ...

آبجیت فقط محترمانه بگه من از ماهلین خیلی خوشم اومده شوهرم هم پسندیده...میخام براش پلاک هم بگیرم....بگو اشکال نداره خب دو تا باشن

وای منم ازهمین بحث وکدورت خوشم نمیاد 

به خواهرت بگو اسم ديگه انتخاب كنه ماهالينم ديگه خيلى زياد شده اينهمه اسم خوب داريم

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟