2777
2789

بزاره ماهلین به دختر عموت چه ربطی داره قاطع پشت تلفن هم می‌گفت انتخاب خودش و همسرشه از کسی هم نشنیده حالا اونم دوست داره بزاره تازه منت هم میزاشت می‌گفت من مشکلی ندارم توهم همینو بزاری 

چرا یکی اسم میزاره واسه بچش فکر می‌کنه اون اسمو خریده دیگه کسی حق نداره بزاره😐

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قحطی اسم مگه ؟ خواهرت هم باید بگه که نه ما اطلاعی نداشتیم و این اسم و انتخاب کردیم خیلی وقته 

دقیقا همین حرف شماروگفته اونم گفته من اسم براش نوشتم روتختخابش و..شوهرم بفهمه ناراحت میشه

قحطی اسم مگه ؟ خواهرت هم باید بگه که نه ما اطلاعی نداشتیم و این اسم و انتخاب کردیم خیلی وقته 

این بچه بازیا چیه ، خواهرت این اسم و بزارن و بگن ما خیلی قبل تر از شما انتخاب کردیم این مشکل اوناست نه شما ، بعد هم قحطی اسم که نیست بگردن شاید اسم های دیگه هم به دلشون نشست 

بزاره ماهلین به دختر عموت چه ربطی داره قاطع پشت تلفن هم می‌گفت انتخاب خودش و همسرشه از کسی هم نشنیده ...

من ب خاهرم میگم ی اسم دیگ بزار میگه ن شوهرمم ناراحت شد گفت اگ ی درصدهم چیزدیگ میزاشتم بااین حرفش ماهلین قطعیه

دقیقا همین حرف شماروگفته اونم گفته من اسم براش نوشتم روتختخابش و..شوهرم بفهمه ناراحت میشه

عجب ... والا سخت نگیرین به نظرم اصلا موضوع خیلی مهمی نیست بگردین حالا یه اسم دیگه انتخاب کنین کلی اسم زیبا و قشنگ توی دنیا هست چه بسا که شخصیت و تربیت هر انسانی بیشتر از خود اسم تاثیر داره این شخصیت ها هستن که به اسم ها جلا میدن یه اسم دیگه پیدا کنین اگه اونا اسمش و زدن به در و دیوار

من ب خاهرم میگم ی اسم دیگ بزار میگه ن شوهرمم ناراحت شد گفت اگ ی درصدهم چیزدیگ میزاشتم بااین حرفش ماه ...

مردا انگار بچه ترن ؟؟ 😂 عیب نداره پس بزارین دیگه چاره ای نیست بلاخره بچه ی شما داره زودتر میاد اونا عجله کردن توی زدن اسم به در و دیوار وقتی میدونستن یه نفر دیگه هم بارداره و دختره بچش

بعدبهش میگه ک حتما از ی جافهمیدی ک من ماهلین انتخاب کردم ن ی اسم دیگه بزارواینا بنظرتون ابجیم چیکارک ...

اسمی که دوست داره بذاره

اول ابن اتتخاب کرده بعدم حالا اگه دختر عموت خیلی دوست داره ماهلین بذاره

چی میشه مگه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
بعدبهش میگه ک حتما از ی جافهمیدی ک من ماهلین انتخاب کردم ن ی اسم دیگه بزارواینا بنظرتون ابجیم چیکارک ...

ربطی نداره عزیزم‌.چرا باید ناراحتی پیش بیاد .. 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

خب جور شوهر اونو آبجیت بکشه؟!

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘