2777
2789

آیا حقیقت داره؟کسی تا حالا گرفته؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین که نمیدن فقط یه طرح مادران هست برای قرعه کشیا که باز قرعه کشی میشه و شانسیه.

زمین هم نمیدن ولی نمیدونم چقدر میدم برای خرید زمین البته اگه سند زمین یا خونه بنامتون نباشه.

وام هم میدن ولی باید ثبت نام کنید و فیش حقوقی باید داشته باشید همسر من شغلش آزاد بود نمیشد وامش رو بگیریم

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
ماشین که نمیدن فقط یه طرح مادران هست برای قرعه کشیا که باز قرعه کشی میشه و شانسیه. زمین هم نمیدن ول ...

پس ینی همش الکیه؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
خونه که نه  ماشین اره اما مجانی ک نمیدن اونم البته میدادن با قرعه کشی و قبمت کارخونه من خودم ...

خبرمرگشون.پس میگفتن زمین میدن که.ینی الکی گفتن؟

توی خبرها خوندم زمین میدن..ولی ماشین رو نمیدونم...در ضمن وام فرزنداوری هم زیاد شده امسال

آره منم شنیدم ولی جرعت ندارم بچه بیارم میگم حتما دروغ میگن مردمو خر کنن

پس ینی همش الکیه؟

شنیدی میگن مامانمو میبرم بازار قیمتی میذارم روش که کسی نتونه بخره .

این دقیقا همونه.

شرایطی گذاشتن که کسی نتونه استفاده کنه

اسی اگه ماشین بدن خونه بدن وام هم بدن بچه نیار به مشکلاتش نمی ارزه

والا عزیزم مستاجری خیلی سخته میخاستم بخاطر زمین بچه بیارم 😆😆که اینم به ریسکش نمیرزه😞.این دولت آخه کدوم حرفاش راست بوده☹️☹️

شنیدی میگن مامانمو میبرم بازار قیمتی میذارم روش که کسی نتونه بخره . این دقیقا همونه. شرایطی گذاشتن ...

خاک برسر دروغ گوشون کنن.منو باش میگفتم زمین میدن از مستاجری راحت میشیم😞😞😞

خاک برسر دروغ گوشون کنن.منو باش میگفتم زمین میدن از مستاجری راحت میشیم😞😞😞

نه عزیزم، من بچه دارم ولی نه برای این شرایطشون، رفتم سایت چک‌کنم ببینم چیه داستان دیدم زده هزینه ۲۰۰ملیون وام برای مسکن در صورتیکه سند نداشته باشید بنامتون، ماشینم که طرح مادران قرعه کشی میشه، و برای وام هم گلم باید فیش حقوقی داشته باشید برام من حتی از بانک هم تماس نگرفتن یا پیامی نیومد که کدوم شعبه برم ولی از دوستان شنیدم که ضامن نخواستن ازشون ولی حتما باید فیش داشته باشی.

خلاصه که این دولت و دولتهای قبلی و بعدی کاری برای ملت نکردن فقط طرح زدن و نشستن پشت میزاشون موزاشونو خوردن