2777
2789
عنوان

عذاب وجدان کمکم کنید

116 بازدید | 10 پست

دوستان من ۲۰ سالمه و از سن ۱۴ سالگی تا ۱۶ سالگی در حق بعضی ها بدی کردم (دربرابر کارای اونا با من چیزی نیست )نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم مثلا خالم من ۱۵ سالم بود به خالم حرف زشتی زدم و ناراحتش کردم و عذاب وجدان دارم با اینکه خودش شوهرش از وقتی که ۱۱ سالم بود تا الان که ۲۰ سالمه مورد آزار جنسی قرارم میداد ۱۱ سالگیم که افتضاح بود ولی با این حال نمیدونم چرا وقتی یکی اینقدر آزارم داده و من فقط ی کار کوچیک باش کردم اون هم نه برا انتقام بلکه یکم بیشعوری خودم بود نمیدونم چرا اینقدر عذاب دارم همین خود خالم تو چشام نگاه کرد گفت بدبختی مادرت زیر سر توعه دلمو شکست اما باز هم ذهنم آروم نمیشه چرا اینطوره درس دارم و همش آزارم میده این فکر ها این تموم بشه چیز دیگه ای که پیش پا افتاده تره میاد سراغم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری

خودم میدونم که اصلا نباید عذاب وجدان داشته باشم میشینم با خودم حرف میزنم استدلال میچینم بابا اونا ک.و.ن تورو پاره کردن خانوادتو گرفتن باز عذاب داری مثلا عذاب وجدان دارم که چرا از زن داییم عکس خواستم بفرسته که آلبومش کنم خو این چیش عذاب وجدان