2777
2789
عنوان

برادرم تو سن کم داره از دستمون میره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه عنوانت خیلی بده 

دوم مقصر مدیر که خبر نداده 

سوم کار مادرت کبریت به انبار باروت بوده 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خیلی عصبی و ناراحت بود مادرم نتونست خودشو کنترل کنه

باید میزاشتین پدرتون بیاد باهاش درمیون میزاشتین خودش گوششو میمالوندالان بدتر شده

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

حتما توی مدرسه  مشکلاتی داشته که از آنجا  بیرون آمده.  پایه ضعیفو یا چیز های دیگه.  با ملایمت باید باهش برخورد کنید که تنها پناهگاه خودش گه خونه است را از دست نده.  نیاز به استراحت  داره . به زور کسی تا حالا هدایت نشده. 

نه به لوس کردنتون 

نه به این تحقیر 

معلومه که جواب نمیده 

عنوانتم خیلی بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

کار مامانت خیلی اشتباه بوده بیگدار زده به اب این پسره جونه پیش دوستاش غرور داره نباید جلوی دوستاش میزد تو گوشش اصلا نباید ازش غافل میشدین که به اینجا برسه رل دختر عمه منم همی طور بود مدرسه نمیرفت میرفت تو پارک به من زنگ میزد برم پیشش مثلا یه کار باحالی میدونن مدرسرو بپیچونن اینا مال دوره جونیه داداشتو پیش یه روانشناس ببرین یا خودتون برین که بتون طرز رفتار درستو یاد بده

جن*ده های امروز پدران فردا