2777
2789
عنوان

کتک کاری با شوهرم وسط خیابون

2243 بازدید | 28 پست

سلام

ما ۴ ساله ازدواج کردیم و ی دختر ۳ ساله داریم

منو شوهرم از اول خیلی باهم اختلاف داشتیم و چند باری قهر پیش اومده ک من رفتم و همه فهمیدن و قصدمون طلاق بوده ولی باز برگشتیم ب هم

توی عید نزدیک ی رستوارن معروف تو شهرمون ما دعوامون شد و من از ماشین پیاده شدم ک قهرکنم و برمو 

شوهرم با سرعت اومد سمتم ک با ماشین بزنه زیرم من فرار کردم رفتم تو عابر پیاده

بعد پیاده شد و موهامو کشید با هل دادن و با پا زدن ب زور نشوندم تو ماشین و حرکت کردیم

حالا میگم خیلی سازگار نیستیم باهم بنظرتون برم در اون رستوران فیلم دعوامونو بگیرم ؟؟ برا ۲،۳ فروردینه بنظرتون تو دوربینش هنوز هست؟؟؟

میگم بعدا تو دادگاه ب دردم میخوره احیانا اگه ی روزی کار ب جدایی کشید

من چند ساله قصدم جداییه ولی چون تو خونه ی پدریم جدایی ندارم و اونجا اذیتم میکنن و خونشون کوچیکه 

و خاهر بردارم و بابام اذیتم میکنن فکر برگشتنم اذیتم میکنه

تا حالا ۱۰۰ بار شوهرم کتکم زده ک اسیب دیدم کبود شدم  ترک برداشته استخونم لباسم پاره شده چشمم باد کرده

ولی هیچ کاری نکردم هی زده ب سرم برا پزشک قانونی

ولی باز هیچ غلطی نکردم

با خودم میگم اینبارو برم قایمکی فیلم دوربینو بگیرم بردارم برا بعدا 

شاید ی روزی نیاز شد

ی راه کار جلو پام بذارین

آره برو حتما هست فیلمش

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو اذیت نکن شما هیچوقت شکایت نمیکنی که اون فیلم بخواد به دردت بخوره به جاش یه جوری باهاش رفتار کن که عصبانی نشه فرض کن با یه حیوون طرفی که  باید رفتار وحشیانشو کنترل کنی به فکر یاد گرفتن یه مهارت پولساز هم باش

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

ازاون فیلم اگ یماه بگذره خودبخود فیلم پاک میشه اگ میخوای بری الان برو تا دیر نشده ولی بازم تواون فیلمم داشته باشی هیچکاری نمیکنی و میشینی سرزندگیت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲