2777
2789
عنوان

نمیدونم با پولم چی کار کنم؟

4326 بازدید | 55 پست

سلام.

دوستان من حدودا ۹۰ تومن پس انداز داشتم که میخواستم با قرض و... یه ماشین کارکرده بخرم که مورد مناسبی پیدا نکردم.با این وضع اقتصاد مملکت هم که نمیشه پول‌ نگه داشت.دیگه نهایتا به این نتیجه رسیدم برم طلای بدون اجرت بخرم.به نظرتون کار درسته؟؟ حالا اگر امروز رفتم بخرم، طلای بدون اجرت با چند درصد سود بخرم مناسبه؟چون مرد ندارم همرام بیاد مجبورم تنها برم،نگرانم یه وقت سرم کلاه نزارن.ممنون میشم راهنماییم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار تو بورس ینی صندوق ثابت بگیر هرماه بت یکم سود میده 

مثلا عیار با طلا میره بالا 

یا سهم اعتماد 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بنظر من سکه بخر ،کلا هیچ وقت پول نگه ندار از این به بعد هر چی پول اومد دستت بلافاصله برو سکه یا ربع  سکه بخر فرقی نمیکنه حتی اگه پولت نمی‌رسه میتونی سکه الیزابت بخری 

یعنی میشه یه روز بیام نینی سایت بگم که :همه چی درست شده ،شوهرم پارانویید نداره.بچه هام شادن .زندگیم شیرینه ؟؟؟؟سپردم به خدا می‌دونم که درستش می‌کنه.اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم.خدایا خیلی التماست کردم به هرکسی که پیشت عزیزه قسم دادمت.خودت از دلم خبر داری .میدونی که قلبم ،روحم،مغزم ،تمام بدنم ،چشمام همه درد میکنن میدونی که شوهرم غیر قابل تحمل شده خودت بگو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم از چند تا مغازه دار سوال کن ببین طلا دست دوم دارند یا نه 

اگه داشتن ببین با اجرت چن درصد میدن بهت ، از ۳ درصد میدن به بالا 

اجرت ۳ درصد گیرت بیاد که خیلی خوووبه اگه نبود تا ۷ درصد ام اوکیه .

حواست باشه چند گرم طلا میگیری ظرب کن در قیمت طلای روی تابلو همون تایمی که داری میگیری مبلغ بدست اومده به اضافه ی همون چند درصد اجرتی که میخواد بگیره . میشه مبلغ کل ، یه موقع بیشتر نگیرن ازت