2777
2789
عنوان

مدفوع بلغمی کودک 22 ماهه

1730 بازدید | 21 پست

دوستان سلام .بچم 22 ماهشه الان حدود یک هفته است مدفوعش بلغمیه (خلطی).اصلا تاب حال اینجوری نبوده.از یک دوار آنلاین پرسیدم کفت اگر اسهال نیست اشکال نداره.آخه مگه میشه یک دفعه مدفوع بلغمی بشه.دوستان منتظر نظرات ارزشمندتون هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم از هشت ماهی اسهال شد و مدفوعش بلغمی بود بیشتر اوقات پیش می اومد اصلا مدفوع نداشت فقط خلط خالی 

بگم تا الان که پنج سال و شش ماهشه همونجوریه باورت میشه؟

همین الانشم روزی سه بار دفع داره و خلطی علتش هم اصلا معلوم نشد کلی دکتر بردم کلی آزمایش و سنو اما چیزی مشخص نشد

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
دخترم از هشت ماهی اسهال شد و مدفوعش بلغمی بود بیشتر اوقات پیش می اومد اصلا مدفوع نداشت فقط خلط خالی& ...

پسرمنم گاها فقط یکم مدفوع ازش خارج میشه تواین یک هفته...واقعا ؟ نمیدونم یک جادخوندم سردی هم هست که دفع میشه

پسرمنم گاها فقط یکم مدفوع ازش خارج میشه تواین یک هفته...واقعا ؟ نمیدونم یک جادخوندم سردی هم هست که د ...

دختر من نزدیک پنج ساله که اینجوریه، پسر شما روزی چندبار دفع داره 

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔