2777
2789
عنوان

واقعا یعنی چی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
یعنی یک مرد هم لخت بیاد تو خیابون خداییش همینو میگی؟؟یا فحشش میدی..

اونا لخت نیومدن و تا حدودی پوشیده هستن بعدشم فحش چرا بدم اومده که اومده به من چه

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته ..همسایه ما دارن طلاق میگیرن باسه تا بچه که اقا میگه چرا بدنت سفید نیس مثل دختر خاله ات

اون دیگه لاشیه

دلیل نمیشه همه مردا بگیم کثیفن و هیز

باهم دردهامونو ب خواب میسپاریم:)🕊🌈
دیگه ببخشید نسل الان فقط به فکر زیر شکم شوهرش نیست به فکر این مغز شوهرش پوسیده کثیف نباشه

فکر پوسیده اونه ک فکر میکنه آزادی یعنی نیم تنه و شلوارک 

من خودم محجبه نیستم شاید مانتوم جلو باز باشه و یه کم موهام بیرون ولی اینارو دیگه واقعا درک نمیکنم

من نمی‌دونم این به من چه به تو چه چیه همه جا میگن.خونه همسایه دزد اومده دارو ندار بدبخت رو با جهاز دخترش که با خون دل خریده بوده بردن بعد همسایه بغلی تعریف می‌کنه سر وصدا شنیدیم ولی گفتیم به ما چه شاید دارن جهاز میبرن خب لا مذهب میومدی یه نگاه میکردی ببینی همسایه خودته یا نه،🤦🤦

چرا وافعیت جامعه رو بگیم ممنوعه؟؟

سلام راشین جان..عزیزم ببخشید توی تاپیک نامربوط سوال میکنم..داشتم راجع به مدارس آلمان سرچ میکردم.دیدم حدود ۷ سال پیش تاپیک زدین و راجع به یکی از آشناهاتون که با بچه هاشون میرن آلمان سوال پرسیده بودین.میخواستم ببینم رفتن آلمان؟❤