2777
2789
عنوان

❌آقایان هم نظر بدهند❌شوهرم بین زنای خوشتیپ کار میکنه اما به من....

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 68 پست
خوشبختم 😊منم محجبه کامل هستم و چادریم. وبرام خیلی مهمه که جلو مردی کوچکترین آرایش و خودنمایی نداشته ...

خب شما نباید منتظر پیشنهاد همسرت باشی خودت تو خونه به خودت برس سر ذوق بیاد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه .اینقدر جزیی نگر نیستن که معمولا وقتی که بخان ایراد بگیرن که چرا بخودت نمیرسی

تا حالا این حرفم نزده بهم

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏

بنظر من این آقا اگ خیلی تحت تاثیر اون خانوما باشه مطمئنن میاد هی بهت گیر میده و بهونه گیر میشه و دلش میخواد با تو ک رابطه داره توی تو تنوع ایجاد کنه 

ولی همونطور ک گفتی اگ باشه پس معلومه خیلی دوستت داره و اونا ب چشمش نمیان ب اون صورت (شمارو اصلا مقایسه نکرده)

نه عزیزم بعضی مردها ذاتا همینن 

همسر منم همینه 

کارشم وسط زن ها نیست! کلا زن زیاد نمیبینه 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

منظورم رویایی بود😊

من از همسرم پرسیدم

گفتن من چون فیس خودتو واقعا دوس دارم لزومی نداره بهت بگم چیکار بکن چیکار نکن،و خانومایی که محل کارم هستن صرفا کارمندن نه چیزی فراتر و ربطی به ارضا و عادت کردن چشم نداره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اگر تا به حال سوتی ای یا چت مشکوک تو گوشیش ندیدی مهم نیست اهمیت نده

ان شاالله عزیزم...دعام کن خدا یه قلبم آرامش بده و به زندگیم امنیت....

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏

همسرت در کل سرد مزاج هست یا گرم؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

تاپیک قبلیاتون خوندم 

من خودم پرستارم ممکنه که به خاطر شرایط کاری و تایم‌ زیادی که تو بیمارستانیم‌ نسبتا با همکارا راحت باشیم و خیلی خشک‌نباشیم ولی این دلیل نمیشه حد و حدود رعایت‌نکنیم

اگه شوهر شما واسه خودش خط قرمز داشته باشه هیچ‌ اتفاقی نمیفته‌ اگه هم کسی چشم‌پاک‌نباشه تو هر محیط کاری کار خودش میکنه 

ولی در کل احساس میکنم شما هم وسواس فکری داری هم‌ شکاکی

اگه شوهر بدی دارید هر چه زودتر دکمه سیفونش رو بکشید 😎

من از همسرم پرسیدم گفتن من چون فیس خودتو واقعا دوس دارم لزومی نداره بهت بگم چیکار بکن چیکار نکن،و خ ...

الان پرسیدین؟

مثل همسر منه میگه رنگو ارایش عمل و تزریق اصلااااا چون خودتو باهمین چهره دوس دارم

من فکر میکردم فقط همسر من اینطوره باورت میشه تا حالا من اصلاح صورت نکردم فقط ابرو و پشت لب میگه من نچرال دوست دارم البته منم کم مو هستم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
تاپیک قبلیاتون خوندم  من خودم پرستارم ممکنه که به خاطر شرایط کاری و تایم‌ زیادی که تو بیمارستا ...

چی بگم...شاید بخاطر اعتقادات شدیدمه...من رو خودم بشدت کنترل داشتم و دارم و توقعمم از همسرم همینه.