2777
2789
عنوان

❌آقایان هم نظر بدهند❌شوهرم بین زنای خوشتیپ کار میکنه اما به من....

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 68 پست
عزیزم از روی تایپیکات فکر میکنم دچار وسواس فکری شدی. کاش بتونی بری پیش یه روانشناس و حالت بهتر بشه. ...

آخه میدونید من اصلا اهل خوشتیپ کردن و.... جلو نامحرم نیستم. پالا شاید اگر اون مدل خانمی بودم با این مسئله کنار میومدم...وجدانم اجازه نمیده جلو مردا خوشتیپ و خوشگل کنم...من ساده ترین خودمم جلو نامحرم.و نه اهل خنده و شوخی و‌... با هیچ مردی بجز همسرم.برام دعا کنید❤️

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم از آرایش خوشش نمیاد

واقعا؟پس انقدرا هم عجیب نیست...البته منم اصلا اهل آرایش سنگین نیستم.نمیگع آرایش نکن تو خونه اما نظر هم نمیده و دائم میگه چهره بی آرایشت هم زیبا تربنه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏
آخه میدونید من اصلا اهل خوشتیپ کردن و.... جلو نامحرم نیستم. پالا شاید اگر اون مدل خانمی بودم با این ...

عزیزم منم اصلا اهل آرایش جلوی نامحرم نیستم. چادر سرم میکنم و تمام خوشگلیهام برای توی خونست. یعنی وسواست مربوط به این نیست.

اتفاقا ماها که رعایت میکنیم خود خدا هوای قلب همسرامون هم داره. البته اینم بگما منم خودم گاهی حساس میشم بعد شیطونو لعنت میکنم.

یه بلاگر هست هر بار نگاهش میکنم میگم چقدررر این خوشگلههه. خیلی خوش تیپ و خوش هیکله ولی شوهرش براحتی بهش خیانت کرد.

به این چیزا نیست

به خدا بسپار و رها کن

اگرم نمیتونی برو پیش روانشناس برای وسواس فکریت

الان توی جامعه خیلیا محیط کاریشون مختلطه. همشون خیانتکارن؟ زنای همشون اینطوری فکر میکنن؟ باباهای خود ما طفلکیا اهل این کارا بودن؟

عزیزم منم اصلا اهل آرایش جلوی نامحرم نیستم. چادر سرم میکنم و تمام خوشگلیهام برای توی خونست. یعنی وسو ...

خیلی خوشحالم که شما هم محجبه ای و درکم کردی...میدونی ترس اینو دارم که همسرم از رفتاراشون خوشش بیاد.چون به همسرم خیلی کمک میکنن و بهش احترام میزارن...

لایک به امضات 😉🌷

فدات شم عزیزم

خیلی خوشحالم که شما هم محجبه ای و درکم کردی...میدونی ترس اینو دارم که همسرم از رفتاراشون خوشش بیاد.چ ...

همسر منم رییس شرکتشون هست. خیلی چاپلوسیشو میکنن.

واقعیتش اینه که به خدا سپردمش و راستشو بگم دورادور گاهی حواسم به گوشیش هم هست. ولی محل کارش دیگه دست من نیست. خدا رو شکر نمیبینم که حرص بخورم.

یه بار مهمونی افطاری دادن، تا یه مدت حالم بد بود از زنها و مدل و تیپاشون. بعد دیگه شوهرم ناراحتیمو دید مهمونی افطاری نداد🤣.

منم دیدم بخوام فکرمو مشغول کنم خل میشم و از زندگی خودم میمونم. قلب و دل و جسم شوهرمو به خود خدا سپردم. خودمم به مسئولیتام میرسم و سعی میکنم توی خونه خوب بگردم.

اونم ازم نمیخواد آرایش کنم. ابروهام هم پر بشه هیییچی نمیگه. ولی دوست داره توی خونه لباسای قشنگ بپوشم.

واقعیتش اینه که کنترل همههه چی دست ما نیست

ولی دست خدا هست

توکل به خودش

من گاهی به همسرم توصیه میکنم مراقب مدل صحبت کردن با نامحرم باشه یا براش قصه از دیگران میگم که میترسه ولی بازم من توی محل کار باهاش نیستم که