2777
2789
عنوان

تهوع بارداری فقط غروب و شب

190534 بازدید | 101 پست
سلام من طبق نی نی سایت ۶هفته و یک روزم هست..از غروب که میشه و منم که از نهار تا غروب چیزی نخوردم که بخواد معدم پر و سنگین باشه؛ولی هم معدم سنگینه هم حالت تهوع دارم..شبا به شدت به بو حساس میشم..بیشتر ازشوری و بعد ترشی خوشم میاد..میله زیادم به شیرینی قبل از بارداری حالا به ۲درصد رسیده...بدم نمیاد ولی خوشمم نمیاد از شیرینی...فقطم حالت تهوع دارما یعنی ببخشید بالا نمیارم.میخواستم ببینم ویار شب ربطی به جنسیت داره؟اخه خیلی کنجکاوم .بچه اولمه..صبحا اصلا یادم میره باردارم چون حالم خوبه و نه دل ضعفه میگرم نه حالا تهوع
منم حالت تهوعم فقط غروب و شبا بود بچه م پسره ولی خوب کلا به این چیزا نیست
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خوندم یه جایی تهوع شدید صبح اکثرا دختره..عصرا پسره...ولی به چشم خیلیا رو دیدم که صبحا تهوع داشتن پسرم داشتن...ولی تهوع شب اصلا دوروبرم ندیدم که بدونم جنسیت چه طوره...وای کو تااااااا ماه ۴ و تعیین جنسیتتتتتتت
شیرین جون عاشق دختریم من و شوهرم...ولی شوهرم میگه اولی اگر پسر باشه باخودم میبرمش هیات ...حسینی بار بیاد میبرمش سینه زنی...ولی میگه اگر دختر باشه تاج سره همه میشه چون خودش خواهر نداره ۴تا پسرن منم عروس اولم و نوه اولشونه...برادرشوهرم خداخدا میکنن دختر باشه...منم داداش ندارم دوتا خواهریم..مامانم خدا خدا میکنه پسر باشه😄😄😄خودمم دیگه از هردوجنس راضیم
خواهر من سر هر دو بچش تهوع غروب و شب داشت ویارش هم یکسان بود دو جنس مختلف.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
رفتم سونو واژینال ساک وجنین رو دید ولی سادم رفت بپرسم هفته چندم .وگفت براقلبش ۱۰روز دیگه بیا که میشه سه شنبه همین هفته...یه قلو بود...امکانش هست باز برم بگه دوتاست؟ارزومه دوقلو باشه دوجنس