2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۳۰۰ به بالا .  خوبم هستن . ۲۰۰ خورده ای هم هست معمولیه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خیلی وقته خبر ندارم شومیز می خریم وقتی گرونه مجبورین بلوز شلوار بیایم بیرون

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ما ک لباس محلی میپوشیم یکو. پونصد اصن قیمتی نیس 

من ی زیاستین سوزن دوزی خریدم ۹ تومن پول ندارم فعلا براش لباس بخرم ولی اگ بخرم یکو پونصدی لباسم گیر نمیاد سه تومن ب بالا😕

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

چرا جو میدی خواهرم منم مشهدم بازار ایثار از بزرگترین بازاری مانتویه مشهد رفتی؟ کجا از 1500 شروع میشه من یک مانتوی جنس عالی خریدم از اونجا 750 تومن تازه ارزونترم داشت خیلی

ماهی خانوممم  
عزیزم حالا که اینقدر لباساتون گرونه ،چرا مثل بقیه لباس نمیپوشیدمنظورم همین لباسهای روتین و معمول جام ...

اره گلم اینجا نمیشه پوشید جو خیلی بدی داره مسخره میکنن میگن فلانی چ باکلاس شده و فلان از این چرتو پرتا اعصاب ادمم بهم میریزه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
کجا جو داده بنده خدا  ولا تو شهر ما هم از یک و نیم به بالا شروع میشه  بدبختی اینجاست که ...

خب من مشهد زندگی میکنم دارم میبینم دیگه،  از 1500 نیست ارزونترم هست جنس خوبشم هست. حالا شهر شمارو نمیدونم دیگه

ماهی خانوممم  
چرا جو میدی خواهرم منم مشهدم بازار ایثار از بزرگترین بازاری مانتویه مشهد رفتی؟ کجا از 1500 شروع میشه ...

میگم مانتوی خوب

من که ی مانتو چشمم رو گرفت قیمت کردم 3500 خدایی حیفم اومد انقد هزینه کنم

میگم مانتوی خوب من که ی مانتو چشمم رو گرفت قیمت کردم 3500 خدایی حیفم اومد انقد هزینه کنم

باور کن جنس مانتوهایی که تو ایثار دیدم خوب بود و خوشگل بودن  دیگه نمیدونم شما سلیقت تو چه رنج قیمتی

ماهی خانوممم  
لایک به پستت. امضات و اسم کاربریت❤🤍💚

ممنونم گل بانو

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…