2777
2789
عنوان

کسانی که ریشه دندون کشیدن کمکم کنید

6635 بازدید | 18 پست

خانم ها از ترس دارم سکته میکنم دندون آسیایبیم چند سال پیش عصب کشی کردم به مرور افتاد الان فقط ریشش هست درد وحشناکی داره مجبورم برم بکشمش به نظر شما درد خیلی درد تجریه دارین لطفا بگین

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

بستگی به دکترت داره من دوماه پیش کشیدم حتی یزره دردم احساس نکردم چه موقعه کشیدن چه بعدش حتی خون ریزیشم بعد یک ساعت بنداومد

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اثلا درد نداره برامن خیلی راحتر از دندون پر کردن بود  البته آسیا نبود برا من اینو بگم

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

بستگی به دکترت داره من دوماه پیش کشیدم حتی یزره دردم احساس نکردم چه موقعه کشیدن چه بعدش حتی خون ریزی ...

تو رو خدا دلداریم بده فقط ریشه دندونت بود که کشیدی چقدر طول کشید درد چی

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

نه اصلاااا درد نداره بیحسی میزنه و چیزی متوجه نمیشی اصلا 

اگه الان درد داره عفونت داره که باید قبلش دارو مصرف کنی بعد اقدام کنی واسه کشیدن 

قرص اموکسی ۵۰۰

یا سفکسیم باید چند روز هرشش ساعتی یدونه بخوری تا عفونتش خوب بشه دردش بیافته بعد بکشی 

تجربه ریشه ندارم . اما دندون عقلم خیلی خراب و پوسیده بود . منم مثل شما وحشت داشتم فک میکردم چون بد جاست و خیلی پوسیده س حتما داغون میشم تا درش بیاره 

یه آمپول زد و یه دقیقه بعد من با دندون کشیده راهی خونه شدم

نفهمیدم چی شد اصلا

من کشیدم هیچیییییی نفهمیدم هیچیییی خیلی راحت شدم برو حتما انجام بده

عزیزم شما فقط ریشه بود دارم از ترس دق میکنم

برامن دوتا کشیدم اصلا دندونم پودر شده بود فقط یه زره دیده می‌شد ته ش راحت کشید انداخت انور  

فکر نکن چون ریشه اس سخته

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

تجربه ریشه ندارم . اما دندون عقلم خیلی خراب و پوسیده بود . منم مثل شما وحشت داشتم فک میکردم چون بد ج ...

خدا خیرت بده دلم اروم گرفت 

اگر درد داره و عصب کشی شده لثه ات عفونت کرده

اول یک یا دو بسته کپسول۵۰۰ اموکسیسیلین بخور

ورمش بخوابه

دردش کم بشه

بعدش برو بکش 

اگه با ورم بری کشیدنش درد داره بعدشم اذیت میکنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خدا خیرت بده دلم اروم گرفت 

من حتی خوشم اومده میخوام برم یکی رو هم بکشم باز 😂😁🚶‍♀️

من حتی خوشم اومده میخوام برم یکی رو هم بکشم باز 😂😁🚶‍♀️

وای منم از ترس چند سال این دندون خراب تو دهنم بود . همیشه یه درد می‌پیچید تو دندونام. با هر چیزی می‌خوردم عذابم میداد . اما چون ترس داشتم نمی‌رفتم . یروز ب اجبار خواهرم رفتم دیگه 

باور میکنی از ترس تو خیابون حالم بد شد و افتادم 

بعدش ک فهمیدم اینقدر راحته خنده م گرفت