خانم ها از ترس دارم سکته میکنم دندون آسیایبیم چند سال پیش عصب کشی کردم به مرور افتاد الان فقط ریشش هست درد وحشناکی داره مجبورم برم بکشمش به نظر شما درد خیلی درد تجریه دارین لطفا بگین
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
منم یدونه دارم چندوقته دردشوبزور تحمل میکنم ولی جرات اینکه برم بکشم روندارم.شمابرو بکش اگه راح ...
عزیزم باورت نمیشه امپول بی حسی زد یه کم اذیت شدم ولی قابل تحمله در حد یه چشم به هم زدن ریشه را دراورد باورم نمیشه اصلا اومدم خونه مرتب مسکن میخورم حتما برو وگرنه عفونت میکنه دندونت اصلا نمیفهمی
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم