فردا جراحی بینی دازم مامانم ازم متنفره تو هر سن یجوری ازارم داد ۲۱سالمه زندگی نذاشتع برام😭😭😭امشب هزار نا بهم فوش داد گفت الهی برنگزدی گفت الهی بمیری خرج حیف برای تو کردن ۲۵تومته ۱۰تومنشو خودم میدم ۱۵ قرارشد اینا بدن برگردونم قلبم داره وایمیسته مبخوام همه دیازپامارو بخورم بمیرم تموم بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه کسایی مثل ایلان ماسک مثل شما فکر میکردن با شرایط زندگی سختی که داشتن الان این همه ثروت و شهرت نداشت، تسلا و نداشت، توییتر رو نداشت، یه زمانی پی پال هم مال خودش بود وگرنه اینم نداشت و خیلی چیزای دیگه...
والا من راضی بودم همه این حرفا رو بهم بزنه ولی پول بده دماغمو عمل کنم که عمرا نمیده
هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل