2777
2789
عنوان

مامانم گفت الهی برنگردی ک تو برنگشتنت بهتره تا ب گشتنت

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 43 پست
برو پیشش ی بوس محکم بکن از لپش بگو بخاطر تو برگشتم مامانی. اسی مطمین باش از ته دل نمیگن مامان ها ی ف ...

شاید مادر شماها فرشته بوده من بیچاره هیچ وقت مادری ندیدم بوسش کنم حسرت به دلم مونده یبار بغلش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجددا روی عمل بینی فکر کنید، مورد بود رفت زیر عمل و برنگشت. 

این چه حرفیه اخه . طفلی میگه فردا وقت عمل داره باید اینجوری تو دلشو خالی کنی؟ 

۹۹ درصدم رفتن و خوشگلتر اومدن بیرون یکیش خودم

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
دعا کن فقط برنگردم توی این جهنم

اگه کسایی مثل ایلان ماسک مثل شما فکر میکردن با شرایط زندگی سختی که داشتن الان این همه ثروت و شهرت نداشت، تسلا و نداشت، توییتر رو نداشت، یه زمانی پی پال هم مال خودش بود وگرنه اینم نداشت و خیلی چیزای دیگه... 

۲ساعته داره بهم فوش میده تهمت میزنه میگع چقدز مفت خورم همیشه بهم میگیع 

بابای منم میگه 

بیخیال 

من مامان ندارم 

آنقدر دلم میخواد یه بار  دیگه بیاد اصن منو بزنه فوش و تهمت که چیزی نیست

اگه کسایی مثل ایلان ماسک مثل شما فکر میکردن با شرایط زندگی سختی که داشتن الان این همه ثروت و شهرت ند ...

من فقط نتونستم برم دانشگاه پولم دارنا ولی گفت زندگی جمع نکردم تو بری ازاد هر روز از خود صبح هرچی دلش میخواد بهم میگه تا شب با گریه بخوابم

والا من راضی بودم همه این حرفا رو بهم بزنه ولی پول بده دماغمو عمل کنم که عمرا نمیده 

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل
همیشه هر کی یک طرفه قاضی راضی برگشته ،باید حرفهای مادرت روشنید که چی شده تا به این مرحله رسیده،  ...

هیچی بیشرف نتونست با مردی ک داشت بهش به بابام تیانت میکرد ادامع بده بابام تو خونه گرفتشون فکر میگنه کار من بوده