فردا جراحی بینی دازم مامانم ازم متنفره تو هر سن یجوری ازارم داد ۲۱سالمه زندگی نذاشتع برام😭😭😭امشب هزار نا بهم فوش داد گفت الهی برنگزدی گفت الهی بمیری خرج حیف برای تو کردن ۲۵تومته ۱۰تومنشو خودم میدم ۱۵ قرارشد اینا بدن برگردونم قلبم داره وایمیسته مبخوام همه دیازپامارو بخورم بمیرم تموم بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اعصاب خودتو بهم نریز، از زندگی لذت ببر حتی با بی ارزشترین چیز ممکن. سعی کن، از سرگرمی های متن ...
تاترم خدا یود رز جاودان درست میکردم بادکنک ارابی تولد عالی :) هرچی دوست داشتمو گرفت گفت فقطدانشگاه ب همه دروغ گفت میره دانشگاه از ترس سوالا هیچ جا نمیتونم برم
عزیزم تو این اوضاع بد اقتصادی نباید بیشتر از این انتظار داشته باشی. کاش وقتی کل پولت رو خودت جمع میکردی عمل میکردی. بنده خدا مادرت شاید براش سخت باشه ۱۵رمیلیون بده به شما