2777
2789
عنوان

تورا خدا راهکار بدین چکااارش کنم

418 بازدید | 15 پست

زیر چشمممم هی میپره خیلیییی حس بدیه چکار کنم؟ یعنی چه مرگشه؟ اتفاق بدی که نمیفته؟؟؟ یه هفته اینجوریم 😭 اینگار مورچه داخلش حرکت میکنه💔

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

کاش بری دکتر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه از فشار عصبیه؟ اخه خیلی این روزا فشار عصبی دارم ناسلامتی یه هفته دیگ مثلا عروسیمه هووف😭

ممکنه

ما ک اینجور وقتا تفاله چای میذاریم رو چشممون دردش خوب میشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ممکنه از فشار عصبیه؟ اخه خیلی این روزا فشار عصبی دارم ناسلامتی یه هفته دیگ مثلا عروسیمه هووف😭

اره ممکنه از فشار عصبی ویا کمبود ویتامین باشه

چندتا قرص مولتی ویتامین خوب بخور خوب میشی

یا برو دکتر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ممنون عزیزم❤️ حتما

سلامت باشی عزیزم

عروسیتم پیشاپیش مبارک

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون