2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم برا دخترم...

510 بازدید | 36 پست

موهاش بشدت نازک و کم پشته،نزدیکه شیش سالشه و رشد موهاشم خیلی کمه،ده روزی هم میشه میبینم ریزش داره 

باید چیکار کنم 

شرایطشو ندارم فعلا دکتر ببرمش

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

شربت زینک بهش بده

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سرش زرده تخم مرغ بزن چند مین بزار باشه بعد ببرش حموم ،و ی راه دیگه اش اینه کله اشو ماشین کنی  ...

خیلی حساسه نمیزاره حتی کوتاش کنم

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
به نظرم یه آزمایش کامل بده شاید ویتامین بدنش کم

شیش ماه پیش بردم هیچیش نبود

خیلی حساسه نمیزاره حتی کوتاش کنم

وااا چرااا ؟؟من ک مامانم موهای هممونو دو سه بار کچل کرده و تا ۱۱سالگی موهامونو کوتاه میکرد اتفاقا موهامون پرپشته بچه تا کوچیکه موهاشو کوتاه کن ک هم خودش رشد کنه هم ریشه موهاش قوی بشه