2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین مامانیای مهربون 🥺

173 بازدید | 18 پست

پسرم سرش ورم کرده بعد دست میزنم بهش خیلی آبکی هست گوشه ی سرش 

خیلی میترسم

شما نمیدونید علتش چیه؟ تجربه ای ندارین؟

خواهش میکنم اگ اطلاعی دارین جواب بدید تا فردا پس فردا میبرمش دکتر 

اینم بگم سرش چند باری ضربه خورده اخیرا

چون8 ماهشه میخواد راه بیفته همش می ایسته ولی تعادل ک نداره میفته و سرش میخوره ب سرامیک یا رو موکت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خطرناکه سر شوخی بردار نیست توروخدا الان ببرش دکتر  بچه رو پشت گوش ننداز سر خیلی خطرناکه مخصوصا وقتی میگی تعادل نداره کی و چجوری اینطور شد،؟؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

باد کرده دیگه حتما باتوجه به گفته ی خودت زمین خورده

فکرکنم مشکلی باشه چون فقط باد کرده

بچه کوچیکه زیاد زمین میخورن وقت راه رفتن

نذار راه بیفته از حالا کوچیکه

اذیت میشه 

رشدش کم میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اگ فردا نشد حتما پس فردا میبرم  خیلی ناراحتم استرس دارم

بابا فردا پس فردا چیه امشب حتما ببر

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
خطرناکه سر شوخی بردار نیست توروخدا الان ببرش دکتر  بچه رو پشت گوش ننداز سر خیلی خطرناکه مخصوصا ...

عزیزم همش 8 ماهشه

منظورم اینه چون تعادل نداره زمین خورده 

همش پا میشه دست میگیره ب مبل یهو میفته 

سرش ضربه میخوره 

منظورمو متوجه نشدین انگار 

عزیزم همش 8 ماهشه منظورم اینه چون تعادل نداره زمین خورده  همش پا میشه دست میگیره ب مبل یهو می ...

هرجور راحتی.....من فقط نظرمو گفتم اوکی.