2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم افطاری بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام سرمو بکوبم ب دیوار چرا اینجوری میگی 😐 ب نظرم از جاریت سر تر هم نباشی مطمئنم کم تر نیستی رو ...

جاریم یه عیب داره که همه یادشون رفت مطلقه بود و بچه ۸ ساله داشت با برادرشوهر مجردم ازدواج کرد

ولی انگار عیب های من جلوی چشم همه هست 

خودش میگه خدا خیلی دوستم داره 

راست میگه همه چیو باهم بهش داده

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
قرار نیست همه مثل هم باشن  از خودتو زندگیت لذت ببر  تمام این زیبایی ها درسته خوبن ولی هم ...

میخوام لذت ببرم اما پول نیست 

پول هم مال اوناست 

خودت جاهلی که فکر میکنی پسر داشتن امتیازه  ودختر داشتن بده

من جاهل نیستم عزیزم حرفاشون اذیتم میکنه وگرنا من از اولم دختر دوست داشتم مدام میگن پسر نداری چیزی نخر فلان نکن یا اونا زن بودن تونستن پسر بیارن کاش شما دیگه دل نمیشکستی 

کاربچگانه ای کرده نمیگه عروسام حسودیشون میشه، دشمن میشن؟! 

هی حالا الان چون یکم روابطشون با جاریم بد شده اینجوریه

قبلا بهم میگفت تو بی عرضه ای جاریت میره سرکار تو نمیری هرچقدرم میگفتم اون با دیپلم و پارتی باباش رفته کارمند شده من لیسانس دارم میگفت نه اگه عرضه داشتی فوق لیسانس میگرفتی

من جاهل نیستم عزیزم حرفاشون اذیتم میکنه وگرنا من از اولم دختر دوست داشتم مدام میگن پسر نداری چیزی نخ ...

امان از دست آدمای زبون نفهم 

میدونم چی میکشی 

چندتا دختر داری؟ دختر نعمته بزرگ بشن مونس و همدمت میشن 

ظاهر و زرق و برق زندگی دیگران رو نگاه نکن 

به چی نگاه کنم ؟؟ غریبه نیست که از زندگیش باخبر نباشم و فقط ظاهر رو ببینم 

از ۸۰ درصد زندگیش خبر دارم 

امان از دست آدمای زبون نفهم  میدونم چی میکشی  چندتا دختر داری؟ دختر نعمته بزرگ بشن مونس ...

یه دختر ده ساله دارم اقدام کردم فعلا باردار نشدم کلی حرف میزنن دیگه دل سنگ که که نیست یه تیکه گوشته احساس میکنم دیگه نمیکشم همین روزاس بمیرم راحت بشم 

میگفتی شوهرم دوس نداره  هروقت چیزیی میگه اسم شوهرتو بیار دهنشو میبنده!

اینقدر میگفت جلوش گریم میگرفت ولی بازم ادامه میداد الان چون یه بچه دیگه آوردم ولم کرد و دیگه نمیگه 

هم به من هم دخترش میگفت که خواهرشوهرم آزمون استخدامی داد معلم شد من اوضاعم بدتر هم شد

بیخیال اینقدر خودتو درگیر جاریت نکن توهم به خودت و لباسهات بیشتربرس صبور باش گذر زمان همه چیو درست میکنه یه روز از فرق گذاشتناشون پشیمون میشن همه ی انسان ها مثل همن وثروت و زیبایی ملاک بهتربودن نیست مهم باطن زیبا متانت حیا ادب خوش اخلاق بودن و باتقوابودن اینها موندگارن تا ابدنه زیبایی نه ثروت