2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم افطاری بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 56 پست

قرار نیست همه مثل هم باشن 

از خودتو زندگیت لذت ببر 

تمام این زیبایی ها درسته خوبن ولی همه چیز نیستن 

هیچوقت حسرتای دنیوی تو بهش بها نده هرچی بیشتر بها بدی آدمای خوشگلتر و بهتری میبینی راضی باش از خودت 

اونم تو داری ظاهرشو میبینی باطن خودشو و زندگشیو نمیبنی شاید درون زندگی تو قشنگترع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من اینجور مواقع میگم خدا اینجور مصلحت دونسته ولی گلم دستپخت ک دست خوده آدم ب نظرم جاریت فقط شانسش کمی از تو زیادتره  الکی تو برزگش کردی تو ذهنت

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
یه سری چیزها مثل آشپزی خوب یه کمی دقت و حوصله می خواد یا زیبایی یه کم رسیدگی نه حالا حتما با خرج کلی ...

جاریم بور و چشم رنگی هست یکمم آرایش میکنه 

من اهل آرایش نیستم چون شوهرم و کل خانواده شوهرم بدشون میاد اما جاریم اهمیت نمیده و کار خودش رو میکنه البته خودشم قشنگه

آشپزی هم که میکنه اینقدر از خودش تعریف میکنه همه هم تعریف میکنن 

مثلا برنجش شفته شد خودشم اومد به من گفت برنج شفته شده ولی پیش بقیه گفت برنج رستورانی درست کردم عالیه و.. 

همه هم تعریف کردن 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

مثل من ۴ جاریم شوهراشون عاشقشونن 

جز شوهر من چرا چون اونا همه شون دوتا سه تا بچه دارن اونم پسرررر جز من همه به خودشون میرسن جز من 

کاش خدا اینقدر تفاوت نمیزاشت یا من تو این خانواده نمیزاشت وصلت کنیم 

دلم خیلی گرفته 

نگید جاهلن و فلان دنیای واقعی و زندگی واقعی خیلی تفاوت داره 

دماغ من نصف صورتمو گرفته کار خدا نیس؟؟؟

وا ناشکری نکن گلم میتونستیم بدون دست و پا ب دنیا بیایم یا میتونستیم نابینا ب دنیا بیام میدونی چقدر سخته بعضی ها هستن اندازه فرشته ها خوشگلن ولی خوشبخت  چ فایده ناشکری نکن همیشه بگو خدا اینجور مصلحت دونسته

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
جاریم بور و چشم رنگی هست یکمم آرایش میکنه  من اهل آرایش نیستم چون شوهرم و کل خانواده شوهرم بدش ...

۱- چشم رنگی و بور بودن دلیل بر زیبایی نیست

۲- شما هم اگر دوست دارید آرایش کنید این کار رو بکنید و به حرف کسی اهمیت ندید

۳- اگر برنجش شفته شده بود و آشپزیش بده چرا ناراحت هستید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

سلام عزیزم 

خودت جواب خودتو دادی 

تو میگی جاریت با اینکه میدونسته برنجش شفته شده پیش همه گفته به به چه برنجی پختم همه هم تعریف کردن 

اگه برنج شما هم شفته میشد همینو میگفتید؟

یا از خجالت آب میشدید و هی جلو همه می‌گفتید خاک به سرم برنجو خراب کردم ببخشید 

همه چی به خود شما ربط داره 

شما خودتو تحویل بگیر برا خودت احترام قایل شو، ببین چطور بقیه هم دو برابر همین احترامو برات قایل میشن

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
جاریم بور و چشم رنگی هست یکمم آرایش میکنه  من اهل آرایش نیستم چون شوهرم و کل خانواده شوهرم بدش ...

پس شما اعتماد ب نفس نداری اتفاقا جاریتونم اعتماد ب سقف دارن ب خودت برس آریش کن ب خاطر دل خودت ن  اینکه بگی این خوشش نمیاد این خوشش میاد 

مثل من ۴ جاریم شوهراشون عاشقشونن  جز شوهر من چرا چون اونا همه شون دوتا سه تا بچه دارن اونم پسر ...

من ۲ تا پسر دارم وقتی نخوان دیده بشی نمیشی حتی با وجود ده تا پسر

پس شما اعتماد ب نفس نداری اتفاقا جاریتونم اعتماد ب سقف دارن ب خودت برس آریش کن ب خاطر دل خودت ن &nbs ...

درسته همیشه احساس میکنم زشتم کدبانو نیستم و... 

درسته همیشه احساس میکنم زشتم کدبانو نیستم و... 

میخوام سرمو بکوبم ب دیوار چرا اینجوری میگی 😐

ب نظرم از جاریت سر تر هم نباشی مطمئنم کم تر نیستی رو اعتماد ب نفست کار کن