2777
2789

سلام عزیزای دلم‌ من ازبیستم سیکلم سینه هام بزرگ وسنگین شدن مث قبلناشل نیس الانم ک ۲۳سیکلمه همونجوریه بنظرتون باردارشدم ?راستش داشتم کوکوسبزی درست میکردم یهوازبوش تهوع گرفتم الان 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه داروی هورمونی استفاده نکردی احتمال زیاد باردار شدی.

انشالله که یه نی نی خوشمل تو دلته

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
مث موقع هایی ک نزدیک پریودیم میشه اونجوریه .. ولی موعدم هشتمه

انشالله ک بارداری

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
اگه داروی هورمونی استفاده نکردی احتمال زیاد باردار شدی. انشالله که یه نی نی خوشمل تو دلته

داروک نه گلم. انشالله دعام کن تورخدا.. 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

داروک نه گلم. انشالله دعام کن تورخدا.. 

توکل بخدا.

انشالله که باردار باشی عزیزم.

حتما دعات میکنم که دامنت سبز شده باشه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.