2777
2789
عنوان

شوهر خسیس من

1083 بازدید | 40 پست

برای خودش هر هفته چند دست لباس میلیونی میخره 

ولی من که زنشم ی کفش پاره دارم با یه شلوار که پدرش دراومده از بس پوشیدمش بهشم میگم بخر برام میگه ندارم 

واسه بچه هام دو سه دست خریدم الانم دارم ماهی قسط میدم خسته شدم از این کاراش هر هفته چند دست لباس قایمکی میاره میذاره لای لباساش که مبادا من ببینم ازش بخوام چیزی شما میگین من چه واکنشی نشون بدم ؟

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم لباساشو قيچي ميكردم يعني چي

چجوری عصبیه کتک میزنه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
یواشکی از کارتش بردار . هر جوری شده پول ازش بردار

رمز هاشو نمیدونم 

ریز ریز میکردم لباسارو میریختم سطل آشغال تا بفهمه چه خبره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تقصیر خودته قسط میدی  ینی پول داری، بعد با لباس پاره میگردی؟ خب لباس بخر قسطارو بزار برای اون

نمیده آبروی من میره

کارتشو بردار بدون اینکه خبردار بشه واسه خودت همه جوره لباس بخر مثلا لباس خواب و اینا  با نازو عشوه یه کاری کن چیزی نگه اگه خوشش اومد همیشه کارتو میده بهت 😉

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 
یواشکی پولاشو کارت به کارت کن برا خودت پیامشم بحذف نمیتونیم کارت بردار ببر خودت ولی ممکنه دعوا بشه& ...

آخه شریکن با دو تا داداشاش نمیتونم 

حروم میشه 

کارتشو بردار بدون اینکه خبردار بشه واسه خودت همه جوره لباس بخر مثلا لباس خواب و اینا  با نازو ع ...

عوضی تر از این حرفاس