2777
2789
عنوان

شوهر خسیس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 40 پست
دعوا راه بنداز . شده جنگ . ولی هر جوری شده برو خرید . چند بار اینچودی پول بگیری عادت میکنه . درواقع ...

میره به مامانم و مامانش میگه من ی لباس خریدم دخترت باهام دعوا میکنه و.... 

فقط میترسم مامانم دعوا از ما بشنوه حالش بد میشه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره به مامانم و مامانش میگه من ی لباس خریدم دخترت باهام دعوا میکنه و....  فقط میترسم مامانم د ...

اگه گفت بگو من لباسام پارس نمیخره . اون بیشتر میترسه . چون ابروی اون میره . همین ترسات پر روش کرده 

این زندگیهههه؟!

چجوری تحمل میکنی آخه

خدا بهت صبر زینبی بده خواهر

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بردار لباس هاشو تو‌خونه بپوش  گف بگو ندارم  خانواده خودش هم اومدن همچنان رو بپوش  ...

از خداشه لباساشو بپوشم خیلی زرنگ تر از این حرفاس

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
این زندگیهههه؟! چجوری تحمل میکنی آخه خدا بهت صبر زینبی بده خواهر

خودشم همش شهرستانه لباس خریدنش جهنم 

بخدا فقط میترسم زنی چیزی گرفته باشه الان دو سه ماهه هر هفته لباس میخره

کولی بازی در بیار،دعوا کن،هرچه قدر آروم تر باشی توسری میخوری، اصلا ازش نترس 

میره به مامانم میگه مادر منم طرف اونه حالش هم بد میشه

لباسایی ک واسه خودش میخره رو تو بپوش    

بنظرم این روش خوبیه تو خونه بپوشم ؟

کلا خسیس بوده یا چیزی پیش آمده برا اینکه لج شما رو در بیاره اینکار میکنه

من شاغل نیستم ولی با شوهرم هم از این حرفا نداریم

کلا همیشه کارت حقوقش روی اُپن خونه هست که هر وقت لازم شد استفاده کنم خودش هم ببره  تا برگرده خونه میزاره روی اپن دوباره

منم هر چقدر برداشت کنم هیچ وقت نمی پرسه برا چی بوده

همین چند روز پیش دو تا یک میلیون کارت ب کارت کردم برا خودم وقتی آمد حتی نپرسید برا چی بوده 

در صورتی که حقوق آنچنانی هم نداره که فکر کنی زیادی داره براش مهم نیست.

چجور خسیسه که برای خودش ملیونی میخره عادتش بده برات بخره لباسای کهنتو نپوش یا بده بره یا دستمال کن

عروسی داداشم یه پیرهن مجلسی دیدم ۵تومن نخرید 

رفت یدونه ۱ تومنی خرید کلی همه مسخرم کردن 

ولی امروز دیدم ی کفش پاش بود داداشم میگفت ۵ تومن قیمتشه 😑