2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مادربزرگی دارم لندن هستن 

مادر مادرم 

ایشون 72 سالشون هست 

سومین دکترا تحصیلی شون رو  چندماه پیش گرفتن 

شما خیلی جون تر هستین و خیلی عاقلانه و منطقی و مستعد هست که دنبال تحصیل باشید 

حتما انجامش بده عزیزم 🌹

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

من زبان خوندم منتها ازاد

حالم از زبان بهم میخوره

هبچ کاری نتونستم‌ باهاش بکنم

کاش به جاش پرستاری ازاد خونده بودم

یا حداقل ادبیات فارسی

نمیدونید جقد زجر کشیدم که تموم شد

اگه ادبیات فارسی خونده بودم در طول تحصیل اینقد اذیت نمیشدم لذت بیشتری میبردم اونهمه استرس نمیکشیدم چون زبان رسمی کشوره تقریبا تمام استخدامیها از بانک و قوه قضاییه و اموزش و پرروش و . ... برا تدریس یا قسمت روابط عمومی و ..‌ میخوان

اگه میخوای بخونی حداقل یه رشته ای بخون که برا استخدام یا کار شرکتهای خصوصی بازار کار داشته باشه

کاش به عقب برمیگشتم و یه انتخاب رشته درستی میداشتم

من زبان خوندم منتها ازاد حالم از زبان بهم میخوره هبچ کاری نتونستم‌ باهاش بکنم کاش به جاش پرستاری ...

با توجه ب تجربتون چه رشته ای بخونم؟ نرم افزار یا مدیریت تو فکرم برنامه های گرافیکی بلدم

با توجه ب تجربتون چه رشته ای بخونم؟ نرم افزار یا مدیریت تو فکرم برنامه های گرافیکی بلدم

من ۲۸ سالمه .لیسانس مدیریت .پیام نور. بهت میگم که فایده ای نداره

برو دوره حسابداری 

برو دوره مدیریت کسب و کار 

برو کلاس زبان 

تنها چیزی که در این دنیا عاقلانه هست درس خوندنه بعدشم ۲۸ سال سنی نیست عزیز من

این سوال رو کسی میپرسه که بالای چهل سال داشته باشه با زندگی زناشویی پر مشغله و بچه داری و کار بیرون از خونه

اگر الان نخونی پس کی بخونی؟ بخون موفق شو

من ۲۸ سالمه .لیسانس مدیریت .پیام نور. بهت میگم که فایده ای نداره برو دوره حسابداری  برو دوره ...

اخه مدرک داشتن کنار اینا ارزش داره من دارم دوره ی گرافیک میرم بعدشم میخوام سئو برم و کلاس زبان ولی مدرکم فوق دیپلمه نداشتن لیسانس یه ضعفه

بله هیچوقت برای رسیدن به اهداف دیر نیست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰