2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنامون پارسال تو 40 سالگی با پشتکار بکوب خوند و پزشکی قبول شد و الان دانشجو ترم2. 

من خودم ارشد دارم اما بازار کار نداره رشته ام خیلی دوس دارم دوباره بخونم حیف ک اراده قوی ندارم

اخه مدرک داشتن کنار اینا ارزش داره من دارم دوره ی گرافیک میرم بعدشم میخوام سئو برم و کلاس زبان ولی م ...

من 39 ساله هستم دارم فوق لیسانس حسابداری میخونم تازه رشته لیسانسم هم نبوده    چرا نشه معلومه که میشه 

کاملا درست 🌱

عزیزم میشه یسوال بپرسم لطفا 

پسرم یبار سزما خورد پاییز از بعد اون هربار سرما بخوره فوری میزنع به گوشش خیلی انتی بیوتیک خورده بخاطر گوشش بنظر شما چیکار کنم سه سالشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

من تو سن ٣٨سالگي رشته دومم رو شروع كردم و الان رشته دوم رو تا ارشد ادامه دادم اصلا هم به نظرم دير نبود 😁

البته شغلم رو با رشته اولم كه در جواني خوندم ادامه ميدم رشته دوم صرفا دلي و علاقه م بود

حقوق پیام نور چی خوبه؟ یا طراحی دوخت دانشگاه آزاد؟

حقوق بله خوبه پیام نور سخته آزاد راحتر میتونی بخونی حقوق رو

آموزش ابتدایی و علوم تربیتی هم الان تو بورسن

رشته های پیرا پزشکی هم که دیگه عالی

حقوق بله خوبه پیام نور سخته آزاد راحتر میتونی بخونی حقوق رو آموزش ابتدایی و علوم تربیتی هم الان تو ...

آموزش ابتدایی و علوم تربیتی همون پیام نور میشه خوند؟  من امسال بعد چندین سال میخوام برم دانشگاه بعد اینکه حتما باید کنکور ثبت نام کنم؟

عزیزم میشه یسوال بپرسم لطفا  پسرم یبار سزما خورد پاییز از بعد اون هربار سرما بخوره فوری میزنع ...

سلام عزیزم 

اگر بعد از سرماخوردگی گوش درد میگیره و گوشش عفونت می‌کنه ، درواقع دچار عفونت شیپور استاش میشه 

شیپور استاش یه مجرا باریک هست  که  از گوش میانی تا پشت بینی امتداد داره 

و علت اصلی بروز انواع عفونت گوش منوط بر ضعف سیستم ایمنی هستش 

گاهی عفونت‌ گوش میانی حتی با درمان و رفع علایم  تا شش هفته در گوش باقی میمونه به خصوص در کودکان 

پس هر موقع شما بچه تون رو طبق تجویز پزشک دارو دادین و علایم رفع شد سریع دارو رو قطع نکنین 

کلاریترومایسین یا سفپودوکسیم و قطره گوش میکساکورت در درمان عفونت گوش کاربرد دارن 

شما این دفعه بعد از مصرف دارو های آنتی بیوتیک که پزشک تجویز کرد  

مثلا اگر دارو رو گفتن تا دوهفته مصرف کنه همین کارو کنید اما بعد از قطع دارو  قطره میکساکورت رو شروع کنین 

یعنی باید مدت مقابله دارویی با عفونت شش هفته طول بکشه تا عفونت کاملا بر طرف بشه 

از طرف دیگه سیستم دفاعی بچه تون رو تقویت کنین و حتی الامکان اجازه ندین سرما بخوره 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
سلام عزیزم  اگر بعد از سرماخوردگی گوش درد میگیره و گوشش عفونت می‌کنه ، درواقع دچار عفونت شیپور ...

خانم دکتر دو هفته نمیشه که داروش تموم شده به مدت دوهفته اموکسی کلاو دکتر گفته بود که مرتب داذم ولی قطره ای نداده بود بنظرتون این همه انتی بیوتیک ضرر نداره؟ 

شرمنده بخدا اگه اجازع بدید یسوالم بپرسم من از نه ماهگی پسرم تا الان که براش چکاپ میدم میزان هموگلوبین نرماله ولی ذخیره اهن کمه 

این سری ذکتر شربت لیپیفر نوشت که به مدت سه ماه روزی پنج سیسی بدم قبل اونم قطزه دادم ولی نمیدونم چرا رفع نمیشع پاییز سال گذشته که چکاپ دادم۱۷ بود فریتین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍