2777
2789
من از مربی های زیادی پرسیدم میگفتن تاثیر نداره دراز نشست و حرکات شکم فقط عضله شکم و سفت میکنه و قوی ...

چقد نا امید کننده پس اینایی که لاغر میشن مث مهران غفوریان چطور یهو شکمشون کوچیک شد

چقد در روز کالری مصرف میکردین و چن کیلو هستین ورزشتون چطوره

ورزشی نداشتم معمولا 

فقط زمانی که میخوام ظرف بشورم اهنگ میزارم قبلش یکم میرقصم و همون سر ظرفشویب هم یکم قر میدم😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد در روز کالری مصرف میکردین و چن کیلو هستین ورزشتون چطوره

من با لیمومی تو ۹ ماه ۱۸ کیلو کم کردم عاااالیع رژیمش و الان ۶ ماهه ول کردم هنوز برنگشته،سرچ کن لیمومی میاد برات ،اطلاعاتتو بزن رژیمتو بخر،موفق باشی❤

چقد نا امید کننده پس اینایی که لاغر میشن مث مهران غفوریان چطور یهو شکمشون کوچیک شد

نمیدونم واقعا حالا من صحبت کردم و سرچ کردم تو نت میگفتن کتوژنیک رژیمش برای شکم مو پهلو خیلی خوبه ولی بشدت سخته قند و کربوهیدرات و باید حذف کرد

نمیدونم واقعا حالا من صحبت کردم و سرچ کردم تو نت میگفتن کتوژنیک رژیمش برای شکم مو پهلو خیلی خوبه ولی ...

غفاری دایت پیجش تو اینستا گرامم هست،هم رژیم کتو دارم هم عادی،من با لیمومی ۱۸ کیلو کم کردم

غفاری دایت پیجش تو اینستا گرامم هست،هم رژیم کتو دارم هم عادی،من با لیمومی ۱۸ کیلو کم کردم

رژیم غفاری و گرفتم کلا ۱ کیلو کم کردم لیمومیم گرفتم هیچی کم نکردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

رژیم غفاری و گرفتم کلا ۱ کیلو کم کردم لیمومیم گرفتم هیچی کم نکردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلیییی باید رعایت کنی،من چن نفرم اطرافیانم گرفتن خیلی خوب جواب گرفتن،تو این رژیم پیاده رویش رکن اصلیشه

خیلیییی باید رعایت کنی،من چن نفرم اطرافیانم گرفتن خیلی خوب جواب گرفتن،تو این رژیم پیاده رویش رکن اصل ...

فعلا تو افسردگی چاقی شکمیم واقعا خسته شدم همه جام لاغر و استاندارد به غیر از شکم

عزیزم چطور 3 4ماه 30کیلو وزن کم کردی چی میخوردی ؟

تقریبا فقط سوپ ؛ مرغ و گوشت می‌خوردم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵