2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست کم چرب و کدو سبز زیره  چای دارچین اب ولرم و ابلیمو اینا بشدت چربی سوزن من ازشون نتیجه ...

ممنون عزیزم فقط میشه بیشتر راهنماییم کنین چقد در روز کالری میخوردین و چن کیلو کم کردین؟ 

من ۴ ۵ ماه رژیم کالری شماری گرفتم وزنم از ۶۴ شد ۵۶ قدمم ۱۶۹ البته ورزش بدنسازی هم هفته ای ۳ جلسه انجام میدادم بعد عید شدم ۵۸ 

تنها چیزی که خیلی رو مخمه چربی شکمیه من هر چقدر لاغر میشم باز شکم دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

یکی از دوستانم قرص ونوستات رو معرفی کرد بگیرم که خیلی دودلم نمیدونم چطوریه ولی میدونم که معتبر و از داروخانه باید خرید 

ممنون عزیزم فقط میشه بیشتر راهنماییم کنین چقد در روز کالری میخوردین و چن کیلو کم کردین؟ 

۳۰کیلو کم کردم و برنگشت چون قبل رژیم هم لاغر بودم و یمدت بخاطر پرخوری عصبی چاق شده بودم

من روزی ۱۰۰۰کالری هم نمیگرفتم که کار اشتباهی بود

یکی از دوستام تحت نظر متخصص تغذیه ست توی یکسال ۱۵کیلو کم کرد؛تازه باشگاه هم میرفت

من نمیتونستم صبر کنم تا یکسال که ۱۵کیلو کم کنم

به همین خاطر خودسرانه رژیم گرفتم و تقریبا توی ۳؛۴ماه اینقدر کم کردم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شنیدم ورزش هایی مث دراز و نشست خیلی تاثیر در شکم داره

من از مربی های زیادی پرسیدم میگفتن تاثیر نداره دراز نشست و حرکات شکم فقط عضله شکم و سفت میکنه و قوی ولی چربی رو از بین نمیبره🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

من نود و هفت کیلو بودم با قد169 

کالری مجاز روزانم 2127 هست که من در طول روز پونصد تا کمتر میخورم یعنی پونصد تا اضاف میارم 

بهمن رژیمو شروع کردم تا بیست اسفند شدم 94/5 ولش کردم 

بازم رعایت میکزدم ولی خب در طول عید فقط غذا بود ک کم میخوردم با اجیل و شیرینی شکمم پر میشد 

اونجا استپ وزنی داشتم تا چهاردهم که باز شروع کردم و الان نود و دو کیلوهم