2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت به خودت برس وگرنه…

756 بازدید | 31 پست

امروز دوستم اینجا بود بعد اون عمل و این چیزا رو دوس داره و کلا تو فکر این چیزا زیاد هست من بهش احترام میزارم رابطمونم خوبه سعی میکنم به علایقش احترام بزارم ولی خودم اصلا علاقه ندارم به جراحی و یکسره آرایشگاه رفتن و این چیزا ولی همیشه سعی میکنم ظاهرم مرتب و تمیز باشه امروز دوستم بهم گفت به خودت برس،خرج کن و هزینه داشته باش وگرنه از چشم شوهرت میوفتی! نظرتون چیه؟ من کم خرج نیستم هرچی لازم داشته باشم میخرم فقط زیاد اهل آرایش و اینا نیستم دوستم ندارم عمل کنم بنظرتون بده آدم اینطوری باشه؟ شوهرمم اصلا با عمل موافق نیست و مشکلی هم نداریم..حرفش فکرمو مشغول کرده

من بودم بادوستم خدافظی برای همیشه میکردم

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون چه😐

شوهرت چشم و دل سیر باشه هر جور باشی همونجور میخادت 

<<<حتا ببین مردا از آرایش زیاد و عمل جراحی های زیاد خوششون نمیاد اونا اکثرا چهره طبیعی رو میپسندن... >>>

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

منم اینجوری هستم 

ولی متأسفانه این یه حقیقته مردا جذب خوشگلی زنا میشن ....اکثر خیانتام به خاطر همینه...

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

منم زیبایی طبیعی خودم دوست دارم آرایشگاه هم مبرم به پوست مو هم خیلی رسیدگی میکنم هم با ماسک طبیعی هم ماسک و محصولات دارویی 

خرج درجایی که همسرت داره خیلیم عالی هست مثلاً اگر دست همسرت باز ماهی یک بار نظافتچی بیار ، تو آرایشگاه مراقبت پوستی مثل پاکسازی انجام بده 

نه اتفاقاکارخوب وتومیکنی که همه چیت خدادادی هست عملی نیستی حالازشت باشی یاخوشکل براشوهرت خوشکلی عزیزم به بقیه هم ربطی نداره رفیقتم خیلیییی گوه خوردمیاداین حرفارونیزنه وفکرتورومشغول میکنه

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید
من ک حالم از اینایی ک بیش از حد عمل میکنن بهم میخوره چیه همه شبیه هم شدن

من همیشه میگم اونایی که عمل میکنید لطفا قیافه نگیرید شما اگه قیافه داشتید عمل نمیکردید 🫰🏻 🥲 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻