2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت به خودت برس وگرنه…

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم بعضی مردا برای اینکه زنشون پول الکی خرج نکنه میگن همینطوری خوبی 

ولی در باطن جذب زیباییی میشن این تو ذات زن و مرد هست🤷

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

باعمل کردن عاشق میشن؟؟:/

صرفا عمل نه ولی آرایش و تیپ هم مهمه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

والا من عملی خوشگل ندیدم انگار از ی چهره کپی گرفتی همه دارن شبیه هم میشن لب ابرو گونه چونه دندون ی مدل. 

شما بخودت برس سلامت مو و پوست و دندون داشته باش دیگه چی میخواد همسرت.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
الکی میگن جدی نگیر حکایت این ک میگن دختر چشم و ابرو مشکی میخوایم ولی دنبال زنای بلوند هستن 

نه کلا خب تجربه هم ثابت کرده... زیاد آرایش دوست ندارن اونا! چهره طبیعی دوس دارن البته نه همشون ها! بعضیام هستن پلنگ ملنگ میخان 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

راست میگه 

مردا هیچوقت تشخیص نمیدن که یه زن ارایش غلیط کرده یا عمل کرده که خوشگل شده 

فک میکنن که بقیه زنا ذاتن خوشگلن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
نه کلا خب تجربه هم ثابت کرده... زیاد آرایش دوست ندارن اونا! چهره طبیعی دوس دارن البته نه همشون ها! ب ...

ارایش رو واقعأ هیچکس دوست نداره حتی منی ک ی خانمم ولی چهره بدون ارایش هم اصلأ نمیپسندن مثلأ شمااگه بری ی ارایش خیلی ملایم و ی عمل زیبایی خیلی نرمال رو صورتت انجام بدی مطمئن باش خییلی موثره من خودم دکترم اصرار میکرد ک بینیتو عروسکی عمل کن پلنگ شی چون لبام قلوه ای چشمامم درشته قبول نکردم گفتم جوری عمل کن ک تابلو نباشه