2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دکترت چی گفت 

ب مرور ورم کرد انگار منم پیگیر نشدم😂برامم مهم نی چیزی ک هستو دوس دارم اونقدم تابلو نیس بیشتر تو عکس معلومه

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
ب مرور ورم کرد انگار منم پیگیر نشدم😂برامم مهم نی چیزی ک هستو دوس دارم اونقدم تابلو نیس بیشتر تو عکس ...

ببین واسه منم تو عکس خیلی ضایعه س اصلا افتضاحه 

من نسبت له اول خیلی بهتر شده کلا دماغم باریک شده ولی این مونده 

اره ت عکس خیلی معلومه 

ببخشید مزاحم میشم همش 

میشه بگین چند وقته عمل کردی؟ من یک وسال نبمه خیلی حالم بده اصلا جایی خجالت میکشم برم فک میکنم همه بینیمو نگا میکنن

دکتر شما چی میگ؟

ببخشید مزاحم میشم همش  میشه بگین چند وقته عمل کردی؟ من یک وسال نبمه خیلی حالم بده اصلا جایی خج ...

من خرداد میشه یکساله ک عمل کردم منم سوراخای بینیم نامتقارنه دیگه عکس از تمام رخ نمیندازم 

ولی خیلی حساس نشو ب من گفت آذر امسال برم پیشش تا ببینه اما دختر خالم ک عمل کرده میگه نرو چون ممکنه بدتر کنه منم موندم بین دوراهی  

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
من خرداد میشه یکساله ک عمل کردم منم سوراخای بینیم نامتقارنه دیگه عکس از تمام رخ نمیندازم  ولی ...

انقد من گریه کردم ک نمیدونی هنو حالم بده بمن گفنه باید ۲سال بگدره

از زیر دقیقا یکیه از رویرو یکم یکیش پایینتره 

دقیقا دوسته منم میگ نمیترشی بری باز بدتریشه ی کانتور کن خوبه

انقد من گریه کردم ک نمیدونی هنو حالم بده بمن گفنه باید ۲سال بگدره از زیر دقیقا یکیه از رویرو یکم یک ...

اره بینی منم همینطوره متاسفانه ولی خب غصه نخور زیاد دیده نمیشه کسیم نمیاد دقت کنه ب سوراخای بینی شما ک

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم