2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خانواده خواستگار!

344 بازدید | 14 پست

خانومای عزیز من متوجه این رفتار نمیشم، من چندسال پیش یکی از فامیلامون خواستگارم بود و من قبول نکردم اما کل فامیل بسیج شده بودن که منو راضی کنن و من چون دوستش نداشتم قبول نکردم الان گذشته و اون اقا پارسال ازدواج کرد و با کسی ازدواج کرد که دور از انتظار بود چون این اقا خیلی ظاهربین و سخت پسند بود البته نمیگم خوب نیست اما همه تعجب کردن

حالا از اون زمان من هرجا میشینم میبینم همونایی که اصرار داشتن منو راضی کنن هی جلوی من از همسر اون اقا تعریف میکنن و هی میگن خوش اخلاقترینه فلانه بینظیره درصورتی که به من ربطی نداره و خودم نخواستم با این اقا ازدواج کنم به نظرتون دلیل این کارها چی میتونه باشه؟ خیلی ذهنم رو درگیر کرده چون من کاری ندارم اصلا به اونا و خیلی هم خوبم باهاشون اتفاقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا منم پیش اومده طرف فوق العاده ثروتمند و عاشق اما..... فهمیدم توکار مواد بود خلاصه کلا سطحش پایینتر نابود با اینکه نمی‌دونستم جواب رد دادم الان زن گرفته من ندیدم ولی همون ها که میگفتن بده شیشه ای و... الان میگن ولی چه زنی چه زندگی چه مرد خوبیه

علت چیه؟

خلا همون خلا باعث میشه با کلاس گذاشتن پیشت سعی در جبران و چزوندن شما رو داشته باشن

اخه کسایی میگن که منو دوست داشتن و منو از هر لحاظ قبول داشتن و دارن و این خیلی عجیبه چرا باید حرص من ...

مثلا میخوان بگن اگه تو زنش میشدم خوشبخت بودی و اینا

الان اون زنش خوبه و خوشبخته باهاش

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

عزیزم برا منم پیش اومده طرف فوق العاده ثروتمند و عاشق اما..... فهمیدم توکار مواد بود خلاصه کلا سطحش ...

عزیزم چه خوب که جواب رد دادی و واقعا خدا بهت رحم کرده

امان از دست زبون این مردم و عجیب این که کسایی که ادم رو به ظاهر دوست دارن به قول خودشون میخوان حرص ادم رو درارن وای به حال بقیه

امیدوارم خوشبخت باشی ❤️

مثلا میخوان بگن اگه تو زنش میشدم خوشبخت بودی و اینا الان اون زنش خوبه و خوشبخته باهاش

کاش بفهمن با این حرفا نه تنها چیزی عوض نمیشه بلکه اگه بازم به عقب برمیگشتم جوابم نه بود 😂

افرین اما من به شخصه اگه بدونم میخوان حرص دربیارن کلاس بزارن ایرادهای آقا رو میگم و میگم عجیبه با ا ...

منم این حرف رو زدم یه بار که ول کنن اما تاثیری نداشت و همچنان ادامه میدن 🤣 البته ایشون واقعا خوب بود اما من دوستش نداشتم یعنی اصلا هیچی یه ذره حس هم نداشتم اما وقتی دیدم دیگه خیلی دارن مبالغه امیز صحبت میکنن گفتم ایشون اینطوری بودن این اخلاق بد رو داشتن و چه خوب که چنین همسری نصیبشون شده 😂