2777
2789
عنوان

بچها من یه چیزی براتون تعریف میکنم ببینید من مریضم یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تاحالا چیزی ازش ندیدی و میدونی دلش پاکه شاید واقعا داره راست میگه چون من خودمم گاهی چشمم دنبال بعضی دخترا میره هنوز کامل عادت نکردیم( خیلی دخترا زیبا شدن پوششون قشنگ شده واقعا)

مشکل اینجاست من نمیدونم نگاهش چیه اخه

عزیزم سخت نگیر بدتره منم شش ساله ازدواج کردم اولاش همینجوری بودم نمبگم الان حساس نیستم اما کمتر شده چون شوهرمو میشناسم ک واقعا چشم پاکه ولی خب نمیتونه هم چشماشو ببنده

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بابا بی خیال نگاه کنه چشم بسته که نمی تونه تو جامعه راه بره، حالا دید چی میشه 

اخه حس نا امنی میکنم وقتی همسرم به کسی نگاه میکنه میگم شاید از بقیه خوشش بیادو منو کنار بزاره

اخه حس نا امنی میکنم وقتی همسرم به کسی نگاه میکنه میگم شاید از بقیه خوشش بیادو منو کنار بزاره

نه عزیزم اعتماد به نفست ببر بالا، تو این دوره زمونه مردا تو یکیش موندن ، به جای بحث کردن سعی کن از همه نظر وابسته خودت کنی دلش که سیر باشه دنبال هیچکی نمیره، بابا درسته تو جامعه بعضی زنها واقعا از نظر پوشش مشکل دارن ولی خراب خرابشون با پول خودشون در اختیار میزارن، که اقتصاد ایران مردا رو با این تورم و گرونی و درآمدهای پایین محروم کرده

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰