2821
2789
عنوان

اونایی که رفیق صمیمی دارین بیاین

203 بازدید | 15 پست

شما چند وقت یه بار بهم پیام میدین یا بیرون میرید ما ۱۲ ساله دوستیم به زور یه هفته دوهفته یه بار تا بهش پیام ندم نمیده آدم اصن شک میکنه زندس یا نه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر روز باهم حرف نزنیم روزمون شب نمیشه😂

چندساله دوستین 😬

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

منم جوریم ک تا بهم پیام نده چیزی نمیگم چون نمیخوام مزاحم باشم (با اینکه میدونم نیستم)قصد بدی ندارم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

این دیگه دوست صمیمی نیست 

دوست صمیمی یعنی هر روز خبر از حال هم بگیرید .

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
منم جوریم ک تا بهم پیام نده چیزی نمیگم چون نمیخوام مزاحم باشم (با اینکه میدونم نیستم)قصد بدی ندارم

چرا این حس بهت دست میده؟ اگه بهت پیام میده توام بده

منم ده ساله با رفیقمم پیام نمیده زیاد تصمیم میگیرم باهاش قهر کنم تو مدرسه هی بغلم میکنه میگه نیلو خیلی دوست دارم 🤣🤣🤣🤣

پشیمون میشم نه به اون سردیش نه به این گرمیش 

گاهی خیلی رومخ میشه فاصله گرفتنش عادتشه 😖

چرا این حس بهت دست میده؟ اگه بهت پیام میده توام بده

نمیدونم

کلا نمیتونم من اول پیام بدم یا زنگ بزنم ولی خوشحال میشم اون اینکارو می‌کنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
این دیگه دوست صمیمی نیست  دوست صمیمی یعنی هر روز خبر از حال هم بگیرید .

آره دقیقن شانس منه اونموقع ها که میریم بیرون خیلی خوبه ولی دیگ انگار فرداش میمیره

چندساله دوستین 😬

ابتدایی باهم بودیم، واسه راهنمایی جدا شدیم دبیرستان دوباره همو پیدا کردیم. از دبیرستان حساب کنم تقریبا ۱۱ ساله باهمیم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راحت بگیر تا راحت بگذره😁
منم ده ساله با رفیقمم پیام نمیده زیاد تصمیم میگیرم باهاش قهر کنم تو مدرسه هی بغلم میکنه میگه نیلو خی ...

اخ اخ رفیق توام مودیه پس 

نمیدونم کلا نمیتونم من اول پیام بدم یا زنگ بزنم ولی خوشحال میشم اون اینکارو می‌کنه

عجیبه من نمیدونستم ولی خوب طرف همچین چیزیو درک نمیکنه احساس فراموش شدن بهش دست میده

ابتدایی باهم بودیم، واسه راهنمایی جدا شدیم دبیرستان دوباره همو پیدا کردیم. از دبیرستان حساب کنم تقری ...

زیاده مثل مایین انگار شانس منه همچین دوست بی احساسی نصیبم شه

2825
2823
2791
2779
2792