2777
2789

چرا هنوز بیکارید برید کانالشا ‌منفجر کنید و از زیبایی های این کانال لذت ببرید

اگه به فکر لباس کم قیمت و خوشگل هستی زود بیا به این آدرس لباس بچگانه داره درجه یک اصلا خودش یه فروشگاه

https://rubika.ir/joinc/BJCIHEDA0ABWQAGBATNFWEYWEONVMHOA

منم لایک لطفااااا

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جهاز واجبارو خریدم و ۱۰۰ ملیون پول وسایلی که جهازم بود ونخریدم نقدی گرفتم‌

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

حضوری خریدم 

زودپز برقی 

آون توستر (گفت مایکروویو اشعه داره خطرناکه دیگه اینو بجاش خریدم)

خردکن 

گوشت کوب برقی 

همزن برقی

سشوار و ماشین ریش 

اتو 

جاروبرقی و لباسشویی اینام ک تو هر خونه ای هس

ابمیوه گیر چهار کاره

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

مادرم چرخ گوشت داشت اصن ازش استفادع نمیکنه گفت نخر ب کارت نمیاد 

ولی مادرشوهرم داره همش ازش استفاده میکنه بستگی داره چی مورد نیاز خودته

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
مادرم چرخ گوشت داشت اصن ازش استفادع نمیکنه گفت نخر ب کارت نمیاد  ولی مادرشوهرم داره همش ازش اس ...

درسته ،منم چرخ گوشت نمیخوام بگیرم.مامانم داره و استفاده میشه کم و بیش ولی خودم بنظرم استفاده نکنم برای همین نمیگیرم.