2777
2789
عنوان

همین الان از خدا چی میخوای؟؟؟؟

262 بازدید | 37 پست

ارزوهاتون ..خواسته هاتون...من خودم ارامش،،، ‌ اعصاب راحت ،❤

بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم خدااایااا توراخداا آرومم  کن .💞..خدایاااا گاااهی ی نگاهی...💞🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضام

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

ب خواست  خودم  بخوابم ....

و ب  خواست خدا  بلند نشم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میخوام دلش  تنگ شده باشه و برگرده.

الاهی بمیرم برا دلت من تورا میشناسم 😔😔این حس خیلی بده درکت میکنم الاهی بحق این وقت ب ارزوت برسی عشق من 

بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم خدااایااا توراخداا آرومم  کن .💞..خدایاااا گاااهی ی نگاهی...💞🙏🙏
میخوام دلش  تنگ شده باشه و برگرده.

زندگی کن قشنگم

دلت تنگ میشه دلش هم ممکنه تنگ بشه

اما این به این معنی نیست که‌میتونه قدرتو بدونه‌ودوست داشته باشه‌جوری که لایقته دوست داشته بشی

ب خواست  خودم  بخوابم ....  و ب  خواست خدا  بلند نشم

وای نگو انشالله ب ارامش برسی ❤❤