2777
2789
عنوان

همین الان از خدا چی میخوای؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 37 پست
اگه آدم خوب و درستی هست و نیتش خیر هرچه زودتر یکاری کنه من مطمئن شم چون صبرم تموم شده و مایل به منتظ ...

انشالله ب خواستت برسی

بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم خدااایااا توراخداا آرومم  کن .💞..خدایاااا گاااهی ی نگاهی...💞🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الاهی بمیرم برا دلت من تورا میشناسم 😔😔این حس خیلی بده درکت میکنم الاهی بحق این وقت ب ارزوت برسی عش ...

خدانکنه مهربونم.فدات بشم من.مرسی قشنگم.انشالله تو هم به خواسته هات برسی

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
خدانکنه مهربونم.فدات بشم من.مرسی قشنگم.انشالله تو هم به خواسته هات برسی

انشالله ..❤❤

بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم خدااایااا توراخداا آرومم  کن .💞..خدایاااا گاااهی ی نگاهی...💞🙏🙏
ب خواست  خودم  بخوابم ....  و ب  خواست خدا  بلند نشم

🥺🥺🥺

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
زندگی کن قشنگم دلت تنگ میشه دلش هم ممکنه تنگ بشه اما این به این معنی نیست که‌میتونه قدرتو بدونه‌ود ...

درسته عزیزم.ولی همیشه یه حسرتی تو قلبم میمونه..فقط میخوام بدونم هنوز دوسم داره همین.حالم بهتر میشه اینو بدونم😭

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
امضام

انشالله ی عشق واقعی پیدا بشه برات ن مجازی ..انشالله با تمام وجودت عشقو شیرینی زندگی رو تجربه کنی ❤❤❤❤

انشالله ی عشق واقعی پیدا بشه برات ن مجازی ..انشالله با تمام وجودت عشقو شیرینی زندگی رو تجربه کنی ❤❤❤ ...

مرسی عزیزم خدا بهترینو سر راهت بزاره ❤️💋

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
درسته عزیزم.ولی همیشه یه حسرتی تو قلبم میمونه..فقط میخوام بدونم هنوز دوسم داره همین.حالم بهتر میشه ا ...

دوس ماهه درگیری از خدا میخوام یا بهش برسی یا قدرت فراموش کردن بهت بده

مرسی عزیزم خدا بهترینو سر راهت بزاره ❤️💋

انشالله کنار هم ..انشالله تاپیک خوشبخیتتو بزنی 😘😘❤❤

درسته عزیزم.ولی همیشه یه حسرتی تو قلبم میمونه..فقط میخوام بدونم هنوز دوسم داره همین.حالم بهتر میشه ا ...

میدونم مخصوصا اگه‌ عشق اول باشه

حسرت عشق وکسی که دوسش داری تا ابد روی قلبت میموته‌اینکه کاشکی میشو

امافکرشو‌بکن‌اگخ‌بهش برسی بعد از یه مدت اونقدر هم که قبلا جذاب بوده نیست واین بخاطر بدست نیاوردنشه که‌جذابه

اینم بگم که این‌جسرت از حسرت اینکه ازدواج‌کنی وبعد تلخی تجربه کنی دوست نداشتن تجربه کنی بی توجهی رو تجربه کنی خیلی بهتره

دل کندن سخته خیلی ولی موندن‌ودل مرده‌شدن بدتره

میدونم مخصوصا اگه‌ عشق اول باشه حسرت عشق وکسی که دوسش داری تا ابد روی قلبت میموته‌اینکه کاشکی میشو ...

دقیقااا خط اخر حرفتون 

انشالله کنار هم ..انشالله تاپیک خوشبخیتتو بزنی 😘😘❤❤

یه اکانت جدید  میزنم نام کاربریم بزارم معشوق کسی هستم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮