2777
2789
عنوان

همین الان از خدا چی میخوای؟؟؟؟

254 بازدید | 37 پست

ارزوهاتون ..خواسته هاتون...من خودم ارامش،،، ‌ اعصاب راحت ،❤

بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم خدااایااا توراخداا آرومم  کن .💞..خدایاااا گاااهی ی نگاهی...💞🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضام

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

ب خواست  خودم  بخوابم ....

و ب  خواست خدا  بلند نشم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میخوام دلش  تنگ شده باشه و برگرده.

الاهی بمیرم برا دلت من تورا میشناسم 😔😔این حس خیلی بده درکت میکنم الاهی بحق این وقت ب ارزوت برسی عشق من 

بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم خدااایااا توراخداا آرومم  کن .💞..خدایاااا گاااهی ی نگاهی...💞🙏🙏
میخوام دلش  تنگ شده باشه و برگرده.

زندگی کن قشنگم

دلت تنگ میشه دلش هم ممکنه تنگ بشه

اما این به این معنی نیست که‌میتونه قدرتو بدونه‌ودوست داشته باشه‌جوری که لایقته دوست داشته بشی

ب خواست  خودم  بخوابم ....  و ب  خواست خدا  بلند نشم

وای نگو انشالله ب ارامش برسی ❤❤