2777
2789
عنوان

طلا یا درامد ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 51 پست
ارز دیجیتال مگه الکیه .وارداشم ضرر کردن اشتباه محضه پول دادن به کسی بشین خودت یاد بگیر وگرنه طلاهاتو ...

اون ادم خانوادمه. چون من بلد نبستم تاخودش بهم یاد بده برام خریدو فروش میکنه که ضرر نکنم بعد که یاد گرفتم خودم کارامو میکنم 

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
ماهی یک و نیم میگیرم دلار بالاتر بره سود منم بیشتر میشه میتونم سکه بخرم زیاد که شدن طلامو بگیرم  ...

مگه سود چند درصدی میدن که میشه یک و نیم 

ما صد میلیون گزاشته بودیم یک هشتصد سود میدادن 20درصدی،پونزده تومن عمرا اینقدر سودبدن

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا کی گفته؟ سودش چیزی نمیشه

دقیقا ،من صد میلیون گزاشته بودم یک و هشتصدسود میدادن چطوری از پونزده میلیون میخواد یک نیم سود بگیره نمیدونم

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
اسکول کردی ملتوووو اخه 15میلیون چیه اخه

این چه طرز حرف زدنه

هرچقدر که هست میتونی تو تاپیک نیای

نمدونم والا  با شرایط خودم باشم نمیکنم  هرکی شرایط زندگی خودشو بهتر می‌دونه  ان شا ...

مرسی عزیز دلم 

نزار چون اون پولو به باد میده 😂 خودم یه صد میلی به باد دادم تا هوشم سر جاش اومد 😁

از گرفتن سودم مطمئنم 

خودش داره میگیره چطور به من نمیده

نمیدونم در چه حد اعتماد دارید والا ما که دادیم به کسی بعد چن ماه پول خودمونو بزور پس گرفتیم

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

سودشون سالانه س بانک‌ها ، برو بپرس، سود چند درصد حساب میکنی؟ 

بره ۱۵ م چیزی نمیدن که بخاطره ۳۰۰هزار یا ۴۰۰هزار نمیخوام طلابفروشم که میدونم هم ارزش پولم کم میشه هم سودش ناچیزه 

میخوام تو ارز بذارم

نمیدونم در چه حد اعتماد دارید والا ما که دادیم به کسی بعد چن ماه پول خودمونو بزور پس گرفتیم

ازاعضای خانوادس خودش چندبار پاداش گرفته کنار سودی که میگیره گفت حداقل ماهی یک و نیم میگیری تا ۱۵ تومن خودت بیاد سر جاش باقیمت دلار سودتم بیشتر میشه