الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارز دیجیتال مگه الکیه .وارداشم ضرر کردن اشتباه محضه پول دادن به کسی بشین خودت یاد بگیر وگرنه طلاهاتو نفروش واسه ارز
اشتباه منو نکن من فروختم تمام پول و سودام ی شبه پرید دیگم نتونستم طلا بخرم
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
پول منم تبدیل به دلار میشه هروقت خواستم پس بگیرم مثل قیمت طلاکه میره بالا رو دلار منم اضافه میشه واب ...
لابد همینایی که میگن سود ماهانه و ۳ ماهه داره
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
نه طلاهاشو بفروشه و بده طرف ماهی از پولی که داده یک و پونصد سود میگیره
ماهی یک و نیم میگیرم دلار بالاتر بره سود منم بیشتر میشه میتونم سکه بخرم زیاد که شدن طلامو بگیرم ...
100تومنم نمیدن بهت😐
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))