2777
2789
هیچی ، اشتباه پدر و مادرم بوده که دارم تاوان پس میدم 

انشالا هر روز قوی تر از روز قبل به مسیرت ادامه بدی و اینو اول به خودم میگم فقط و فقط ارتباط با خدا میتونه آروممون کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا هر روز قوی تر از روز قبل به مسیرت ادامه بدی و اینو اول به خودم میگم فقط و فقط ارتباط با خدا م ...

دوسم نداره،چقدر باهاش حرف زدم چقدر بهش گفتم نگامم نکرد گفتم هیچی نمیخوام فقط یه نشونه بده که میبینی منو که دوسم داری هیچی به هیچی من که نمازمو میخونم کاری که باید انجام بدم و میدم ولی خب اون منو نمی‌خواد 

از بس چشم وهم چشمی زیاد شده

چشم و هم چشمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینکه یه آپارتمان خیلی کوچیک هر جای ایران باشه. که از مصیبت مستاجری خلاص بشم. 

اینکه یه کاری باشم که صبح 8 بیام و 4 برم.

اینکه بتونم یه شونه به موهام بزنم

اینکه بتونم در سال یه بار برم ابرو بردارم.

نه اینکه روزی دوزاده ساعت کار کنم و 2 ساعت هم از خونه تا سرکار توی مترو له بشم.

اینها چشم و هم چشمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا حداقلی از نفس کشیدنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینکه بتونم 4 -5 غروب خونه باشم. بتونم نیم ساعت دوقلوهام رو توی فضای سبز کوچه یا توی کوچه باهاشون بازی کنم.

اینکه دو تا برادر جوانم ناگهان فوت کردن سرکار مرخصی نمیداد یه دو روز زودتر برم کنار مادرم همدردی و عزاداری کنم.

اینها چشم و همچشمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟