2777
2789
عنوان

حماقت های بی انتهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 49 پست

چقدر حقییییییر😐😐😐😐امروز تویه تاپیکم دیدم خانومه ۲۸میلیون از کارت شوهرش برداسته بود خدایا چه خبره😐

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشو ضبط ک کن ک گفت برداشتم برو شکایت  خ پررو تشریف داره

قضیه مال ده سال پیشه. همین که از دستش خلاص شدم خوشحالم و کافیه برام واقعا :)

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
چقدر بعضی آدما حقیرن تو دلپاک بودی که دوسش داشتی

کمپلکسی از چندین بیماری روانی و عقده رو باهم داشت اونطور که من فهمیدم و مشاورمون گفت

خدا لعنتش کنه ۳۲ میلیون اون موقع پول یه پارس بوده 

عوضش مهریه ندادم دیگه. اون بیشتر میشد ازین یکم. هرچند همین که خودمو از اون باتلاق کشیدم بیرون راضیم. انگار منتظر همچین تلنگری بودم فقط

کمپلکسی از چندین بیماری روانی و عقده رو باهم داشت اونطور که من فهمیدم و مشاورمون گفت

همه این ها برامون تجربه میشه و قویترمون میکنه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
یسوال هنوزم دوسش داری ؟ و سوال بعدیم اینه آیا این اولین نفری بود که دوسش داشتی ؟

نه بابا. من یه سال و نیم دوستش داشتم اما اون قبول نمیکرد. دیگه منم از اون تب و تاب اولیه افتاده بودم که اون تازه قبول کرد. همون ماهای اول بعد عقد من دیگه چیزی از احساس قبلم نمونده بود و هرچی پیش میرفتیم بیشتر به سمت تنفر میرفت اما گیر کرده بودم توش.

نه اولی نبود ولی جدی و رسمیش چرا؛ اولی بود.

برو ازش شکایت کن  هنوز با همید؟

نه این قضیه مال ده سال پیشه. امروز تاپیک یکی از کاربرا رو دیدم در مورد اینکه از کارت شوهرشون پول برداشته بودن یاد این خاطره افتادم گفتم بنویسمش اینجا

عجبببب یادم باشه به کسی اعتماد نکنم  همین چیزا رو میبینم میگم عشق وجود نداره دیگه🥲  راس ...

موافقم با شما. من همیشه معتقدم هر اتفاقی که بیفته بهترین اتفاقیه که میتونسته بیفته. از این تجربه هم راضیم خیلی بزرگم کرد توو اون بچگی

شما آقایی؟ متاسفم آدم بدی به پستت خورده من همسرم پولی نداره وضعمون معمولیه حتی ۵ میلیون هم پس اندا ...

بله آقا هستم. اونموقع خیلی کمسن بودم و البته تنهایی هم تاثیرشو گذاشت. من آدم درست زندگیمو پیدا کردم و اتفاقا همینطور که میگید مثل شما ما هم خیلی خوشبحت بودیم و من بدترین روزای زندگیم از لحاظ اقتصادی رو توو مدت همون رابطه گذروندم ولی به شدت حس خوبی به خودم و زندگیم داشتم. اما نشد که پایدار بمونه متاسفانه.

با یک عکس از کارت عابر میشه ازش پول برداشت؟ نگران شدم چون عکس عابر بانکم رو بعضی از اطرافیانم دارن

اگه رمز دومت رو داشته باشن آره. ولی خوشبختانه الان رمز پویا هست و با رمز ثابت بیشتر از صد تومن نمیشه برداشت کرد. اونموقع رمز پویا نبود هنوز

پولتو ازش پس گرفتی؟

نه دیگه گذاشتم به جای مهریه اونم مجبور بود قبول کنه چون اگه به باباش می گفتم آبروش میرفت

مرد اینقدر ساده لوح و بی بخار طرف همش از عشق قبلیش براش می‌گفته این هی اصرار داشته باهاش ازدواج کنه ...

آره دیگه بچه بودم و نادون. ایشونم از من بزرگتر بود البته. هرچند من توی این رابطه خیلی کور شده بودم اما بعد که چشمام باز شد جبرانش کردم