2777
2789

من دوسه ماهه برا بارداری اقدام میکنم و هرماه ک برا سایز فولیکول میرفتم سونو فقط یه فولی بالغ میشد اونم ب زور بماند ک چقد لتروزول و کلومفین میخوردمو و ماه پیشم بارداری شیمیایی داشتم و خلاصه نگرفت

این ماه  اومدم از روز اول پری سه بار با روغن زیتون و سیاهدونه رحم و تخمدونامو ماساژ میدادم بعد با یه شال پشمی میبستم

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه چهاربار دمنوش برگ و شکوفشو خوردم با عسل و داروهامم ک خوردم و پیاده روی هم یکم بیشتراز ماهای پیش داشتم و روز ده رفتم سونو اصلا باورم نمیشد سه تا تخمک داشتم

خیلی خوشحال شدم بلاخره تخمدونم فعال شده 

من بچه ی اولمو با لتروزول و پیاز درمانی باردارشدم رو دومی هم همینطور اما الان نمیتونم از پیاز درمانی استفاده کنم دیگه چون تعریف برگ سنجدو خیلی شنیدم گفتم امتحان کنم و روم جواب داد