2777
2789
عنوان

به نظرتون دهن شوهرمو جر بدم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرش بدم ؟ چیکار کنم؟

اگه با مادر شوهرت ارتباط داری زنگ بزن بپرس بگو کارت ما دست شماست

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

به جای اینکه مادرتون شما رو آروم کنه بدتر میکنه که.اینجوری رابطتون خیلی داغون میشه.شما دیگه ازدواج کردی اگه با همسرت درست رفتار کنی و بهش احترام بذاری مطمئن باش ازت چیزی رو قایم نمیکنه.بعد هم وقتی نمیدونی نباید اینقدر مطمئن بگی که کار مادرت بوده.

به نظرم تو رفتارتون یکم تغییر ایجاد کنین نتیجشو هم ببینین.اجازه دخالت تو زندگیتونو به کسی ندین.

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

راست میگه شوهرت  زیاد پیگیر نشو چون اختیار کارتشو داره اینجوری خودتو بی ارزش میکنی باید زودتر به فکر گرفتن کارت میفتادی اگه میبینی اهمیت نمیده هر ماه همون اندازه برو خرت و پرت بخر وقتی ببینه خودتون لازم دارین کارتو درست میکنه از همون برداشت کنی شاید خواسته یه کمکی به مادرش کنه اگه وسعتون میرسه پیگیر نشو خدا صد برابرش پس میده اگر هم خودت نیاز داری این چند ماهی که کارت نبود رو به روش نیار هی ولی با زبون خوش بگو کارت رو زودتر درست کن من خرید دارم برا خونه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
عن آقا  بدم اومد ازش

😂😂😂الهی‌ من‌ اصلا اون کارت رو نمیزارم‌ ی لحظه از حلوجشمم‌ نیست‌ بش یجاییم میزاریم‌ از خرید ب خرید درش میارم‌ منم‌ دارم‌ پیشگیری  میکنمم‌ ازین‌ کارش‌

مممممم
حتی اگه داده به مادرش اشکال نداره حلالش پسر بزرگ کرده لابد نیاز داشته ازین خداروشکر کن واسه کسی دیگ ...

من که راضی نیستم چون حق من و بچم هم بوده 

ایشالله حناق بشه زنیکه دزد

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
رفته باطل کرده و گفتن هفته بعد بیا بگیر  میگیرم قایمش میکنم

خو چ فرقی داره بخواد کمک کنه جور دیگه کمک میکنه.مثلا هر ماه از حقوقش ی مبلغی میده مادرش.بنظرم بهتره با همسرت حرف بزنی ک وقتی ب خانواده ات کمک میکنی بهتر منم در جریان باشم.

تو اشتباه کردی هعی گفتی مامانم اینو گفت مامانم اونو گفت اون حرفارو باید از زبون خودت بزنی ن مامانت . ...

نه نیاز نداره بابا 

ولی نمیتونم بگم دوربینو دیدم 

هم می‌دونه بدون حکم قضایی نشون نمی‌دن 

هم میگه بیا بریم نشون منم بده 

بد میشه 

خب ببین اگه مدعی اینه که این مدت گم شده پس باید شارژ کارت توش باشه نزدیک هفت هشت میلیون خرید می تونی بزنی 

گرفتیش بگو عزیزم چرا دروغ میگی بعد نظامیا حقوقشون کمه واقعا این یه تومن تو زندگیمون خیلی معلومه

شاید احتیاج داره . یه تومن که پول زیادی نیست. گناه داره . از پسرش نگیره از کی بگیره

من که راضی نیستم بالاخره منم حق دارم