2777
2789
عنوان

عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست.

1936 بازدید | 22 پست

من چند روز پیش یه پادکست گوش دادم🎧 که خلاصه ای از کتاب(عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست) بود،به نظرم اومد خلاصشو اینجا بزارم 💚

مطمئنا به دردتون میخوره .❤️

این کتابم درباره همین موضوع سوگ و هر نوع دوری و از دست دادنی من جمله طلاق و جدایی یا حتی مهاجرت هست...

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

پادکست خوبیه ؟ برای من دوستی فرستاده بود ولی حالا حوصله ام نشده گوش بدم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️❤️کتاب میگه: 

وقتی فقدانی دردناک یا اتفاقی تکان دهنده دنیایتان را تیره و تار میکند ،اولین چیزی که باید بدانید این است که اندوهتان هیچ ایرادی ندارد 🌿

دردی در این دنیا وجود دارد که نمیتوانید با شادی از تنتان بیرون کنید 💔

نیاز ندارید اندوهتان را پشت سر بگذارید ،به کسی نیاز داری. که اندوهتان را بفهمد و بپذیرید

به کسی نیاز دارید که وقتی در وحشتِ سوسوزننده ای ایستاده اید و به حفره ای خیره مانده اید که زمانی زندگی شما بوده ،دست هایتان را محکم بگیرد🧡🧡

⭐مین های سوگ 

لحظه هایی در زندگی روزمره که مارو وصل میکنه به اون اندوه مثلا بو ،یک آهنگ،یک شعر،یه لباس و.....خاطراتی که تولید شده..

این مین های سوگواری جاهای مختلف فعال اند و لحظه ای که رخ میده انگار منفجر میشه🖤 و شما یاد اون شخص میفتید و دوباره اون رنج رو عمیقا حس میکنید مثل یک انفجار میمونه.

⭐ برخورد با آدم سوگوار 

مثل کچ باشیم ،دور دستی که شکسته 

سخنرانی انگیزشی نکنیم❌ فقط دور اون مرکز درد حضور داشته باشیم 

اجازه بدیم احساسات همونجور که هستن خودشونو نشون بدن ،اشک،لبخند و....

📖🌱قسمتی از کتاب گفته 

اندوه همان عشق است در وحشی ترین و دردناک ترین شکل خود، واکنشی طبیعی و عاقلانه به از دست دادن☘️

⭐حمله به شخص سوگوار 

وقتی فردی دچار سوگ اتفاقی میشه مثل تصادف ،واکنش دیگران جوریه که برای اینکه خودشونو آروم کنن ،شروع میکنن به سرزنش کردن اون شخص و به اون حمله میکنن که چرا مراقب نبوده و لابد کاری کرده که داره تاوانشو میده 

یا یه مادری حواسش نبوده و بلایی سر بچه اش اومده همه حمله میکنن سمتش و شروع میکنن به سرزنشش 

بدون اینکه فکر کنن که اون آدم در اون لحظه سنگین ترین بار غم دنیا رو دوششه و حرفهای شما اون بار رو سنگین تر میکنه💘

⭐افزایش سرعت التیام (زیست مسالمت آمیز با اندوه)

یه جایی هست بعد مدت ها به یه چیزی میخندین،بعد احساس خیانت میکنین که سوگ اون آدم داره از یادتون میره 

فرد سوگوار نباید فکر کنه که زیادی حساسه یا واکنشش شدیده ،همه سوگواران تجربه سردرگمی ، اختلال حافظه،بی خوابی ،یا خواب زیاد رو دارن شب و روزو گم میکنن،به خودکشی فکر میکنن و چیزایی که قبلا حالشونو خوب میکرده دیگه نمیکنه و

این بزرگترین رنج جهانه و مشکلی نیست اگه حالت خوب نباشه

💚اولین گام اینه که بپذیرید اینا عادین و به رسمیت شناختن این سوگ و رنج باعث افزایش سرعت التیام میشه

❤️کتاب به زیبایی میگه:

آنچه از دست رفته است دیگر بر نخواهد گشت،اینجا درون این حقیقت هیچ چیز زیبایی و جود ندارد،پذیرش مهم ترین چیز است،درد دارید ،درتان بهتر نمیشود 

بعضی چیز ها را نمیتوان درمان کرد ،فقط باید آن هارا به دوش کشید🍂

⭐کمک به شخصی که سوگوار است

✅سوگ مصری نیست_

نترسید و برید جلو،بعضی آدما وقتی دچار سوگ و جدایی میشن چیز تلخی که تجربه میکنن اینه که دوستان و اطرافیانشون ازشون فاصله میگیرن 

چون فکر میکنن حضورشون باعث رنجشه یا درست نیست

بدونید که آدم سوگوار نیاز داره که کنارش باشن

⭐کمک به شخص سوگوار

✅اصلاح نکنیم ،فقط بشنویم 

سوگ نیاز به توصیه نداره فقط بشنویم 

چون اون فرد داره رنجش رو تبدیل به کلمه میکنه و این خیلی مهمه 

اون آدم حقشه که خشمگین باشه ،بزارید که شما کیسه بوکسش باشید،و جایی برای بروز این خشم باز بزارید

⭐کمک به شخصی که سوگوار است ✅سوگ مصری نیست_ نترسید و برید جلو،بعضی آدما وقتی دچار سوگ و جدایی می ...

چطور‌پادکست گوش‌بذیم

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀