2777
2789
عنوان

عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست.

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 22 پست

⭐کمک به شخص سوگوار

✅سعی نکنیم بی درمان رو درمان کنیم 

سوگ دردی بی درمانه💘 

مسابقه کی بدبخت تره ،راه نندازیم ،هی بگید این چیزی نیست برا منم فلان اتفاق افتاده.....هر چیزی حکمتی داره .....خوب راحت شد.......هنوز یه بچه دیگه داری یا هنوز مادرت زندست....میتونست ازین بدترم بشه.... یا مثلا بگید ،این اتفاق قوی ترت میکنه چون باعث میشید فکر کنه قبلا به اندازه کافی قوی نبوده و حتما باید ، بدترین شکل ممکن از رنج رو تجربه کنه که یاد بگیره و قوی بشه در صورتی که برای قوی بودن هزار راه دیگه وجود داره ،این جملات اون آدم رو زخمی تر میکنه.

بدونید که اون به اندازه کافی در رنجه،و رنجش در اون لحظه براش بزرگترین رنج جهانه💔💔

پس درباره خودتون حرف نزنید ،فقط شنونده باشید.💚

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

⭐کمک به شخص سوگوار

✅صادق باشید

این وضعیت مضخرفه و کاریشم نمیشه کرد ،سعی نکنید لیوانی که خالیه رو نیمه پرشو نشون بدید

✅راه حل تولید نکنید

در مورد آینده حرف نزنید ،که قراره خوب بشی و...،نسخه نپیچید و دستور العمل ارائه ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

⭐کمک به شخص سوگوار

✅کمک به تبدیل سوگ به قصه

اگر احساس کردید اون شخص تو اون لحظه گاردش بازه و موقعشه میتونید یه شوخی بکنید یا یه خاطره بگید

مثلا وقتی طرف پدرشو از دست داده بپرسیم چطور آدمی بود؟ بهترین خاطرت ازش چیه؟و.....

مثل آزاردادنه اما کمک کنندست. 

(این مورد درباره همه،و هر جایی صدق نمیکنه ممکنه شخص درون گرا باشن اونوقت ما نباید فشار بیاریم که حرف بزنه،هر جور راحته، فقط باید باشیم )

⭐کمک به شخص سوگوار

✅جلو بیا و عقب بمان

اجازه بدید شخص هر وقت نیاز داشت بهش کمک کنید،ولی همون حوالی بمونید

آدمایی که دور اون شخص سوگوار هستن و بهش فشار بیش از حد میارن،البته که اون آدم ها میخوان بهش کمک کنن که جزوی از انسانیه اما ممکنه باعث آزارش بشه، شما تا حد امکان اونارو دور کنید .

⭐ در آخر 

🌱🌱زندگی را آنطور که هست زندگی کنید،و بدانید در این دنیا هم خوبی هست و هم بدی،اندوه بخشی از فرایند طبیعی زیستن در این سیاره است❤️

«هنگام غم ،آرام باقی می‌ماند،رویدادها رخ میدهند ،او به آنها اجازه روی دادن میدهد،چیزها ناپدید میشنوند ،واو به آنها اجازه ناپدید شدن میدهد،

او داراست بدون آنکه مالک چیزی باشد»

💚💚💚💚💚💚💚💚

⭐کمک به شخص سوگوار ✅سعی نکنیم بی درمان رو درمان کنیم  سوگ دردی بی درمانه💘  مسابقه ک ...

این کتاب همه ی حرفها و همه ی حسهای من هست و حرفهایی که دیگران به من میزنند و من میخوام با تمام وجود با مشت بکوبم تو دهنشون که نگن

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
این کتاب همه ی حرفها و همه ی حسهای من هست و حرفهایی که دیگران به من میزنند و من میخوام با تمام وجود ...

❤️چه خوب که دوست داشتین