2777
2789

من نام خانوادگیم یه پسوندی داشت که رفتیم تعویض کردیم و برداشتیم حالا کارت عابرم مسدود شد رفتم درستش کردم با فامیلی جدید کارت داد بهم تا درست شد حالا خواستم روز دومو فعال کنم میزنه شماره وارد شده با اطلاعات کاربر مطابقت ندار.یعنیباید برم سیمکارتمم بسوزونم جدید بگیرم تا این درست شه؟ 😭راهی نداره بدون عوض کردن سیمکارت رمز دومم فعال شه؟

چون هم سیمکارتو لازم دارم هم رمز دومو برای خرید شارژ😔

اگه سیمکارتو بسوزونم برنامه هامم مشکل پیدا میکنه و نمیخوام اینو🥲

نیازی به سوزوندن نیست برو اطلاعات پروندت رو عوض کنن و فامیلی جدید رو برات ثبت کن برای سیم کارت 

باید برم مخابرات یا همین دفاتر؟

واقعا امکان داره بتونن اینکارو برام انجام بدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برم مخابرات یا همین دفاتر؟ واقعا امکان داره بتونن اینکارو برام انجام بدن؟

اره برو انتقال میزنن دیگه کاری نداره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

باید فایملی جدید رو برات ثبت کنن توی مدارک سیمکارتت

اره اینو که خودمم میدونم،دارم میگم سیمکارتو اونوقت میسوزونن و دوباره همین شماره رو میدن یا نه نمیسوزوننش و فقط توی سیستم تغییر میدن اطلاعاتو؟