الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدوارم هرچه زودتر بچهات بیان تو بغلت گلم وهرچی که خیره سر راهت قرار بگیره🌹🌹
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)
غلط کردنش به دردم دیگه نمیخوره منو کوچیک خاص و عام کرد دیشب ساعت ۳ شب همه تو خیابون جمع بودن فقط بچ ...
بابات حق داشت کتک بزنه چون دخترشو زده ولی نه خونه خودش باید با مامور میمومد خونتون بهتر بود چون تو رو توی خونتون زده بود اینجور مردای هرزه دست رو زن بلند میکنن ولی مطمئن باش بچه ها رو نمیتونه تحمل کنه برمیگردونه
بابات حق داشت کتک بزنه چون دخترشو زده ولی نه خونه خودش باید با مامور میمومد خونتون بهتر بود چون تو ر ...
منو تو جاده زده بود تو ماشین بخدا بالای صدبار زده لام تا کام حرف نزدم یه بارش کارم به بیمارستان کشید سرم رو با سگک کمربند پاره کرده بود بخیه خوردم خانواده شوهرم به زور نگهم داشتن گفتن دیگه دست روت بلند نمیکنه ولی بدتر شد خیلی بدتررررر
نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
ان شاءالله گلم خدا از دهنت بشنوه الان لباس پوشیدم دارم میرم واسه ثبت سنا واسه شکایتمون واسم د ...
حتما عزیزم🌹🌹
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)
مرسی ثبت ثنا رفتم نشد چون کارت ملی و شناسنامه ام دست عوضی مونده
ای بابا کاش قبل گفتن به خانوادت همه رو برمیداشتی اینجوری اونم عمرا بهت بده سخت میشه که
بالای صد بار کتکم زد هیچی نگفتم به خانوادم یه بارم سرم بخیه خورد خانواده شوهرم بردنم بیمارستان خانوا ...
اتفاقا خوب کاری کردی گفتییه جایی آدم میترکه بعد همه تعجب میکنن که اینا خوب بودن یهو رابطه شون خراب شده،دیگه نمیدونن چیا کشیدی چه بلایی سرت اومده،پدرتم حق داشته،پزشک قانونی حتما برو جای بخیه قبلی هم نشون بده برا بچه ها هم شکایت کن چون قانونن تا ۷ سالگی پیش خودتِ؛البته در صورتی که بخواد آزارات بده شکایت کن